Miris kojem ne mogu odoljeti ni žene ni muškarci
Miris kojem ne mogu odoljeti ni žene ni muškarci

Miris kojem ne mogu odoljeti ni
žene ni muškarci

Parfem je jedan od onih beauty proizvoda koji ostavlja snažan utisak na druge ljude – kako će vas gledati ili vas se sjećati. Parfem vas može predstavljati kada uđete u neku prostoriju ili čak i kad ste izašli iz prostorije, dobar parfem ostaje na posteljini ili na vašoj odjeći. Svi tražimo jedan poseban miris koji govori o nama- tada biramo samo onaj najbolji.

Kada se želimo osjećati posebno dobro, onda u igru dolaze zavodljivi parfemi koji potenciraju seksepil.

Guess Seductive Red

Zahvaljujući kultnom brendu Guess možete pronaći svoj novi, prepoznatljivi i zavodljiv miris.

Parfem Seductive Red strastveni je dodatak najprodavanijoj kolekciji Guess parfema – Seductive. Zadržavajući svoj identitet, Guess je kreirao nove odvažne mirise za žene i muškarce koji savršeno pristaju svakom pojedincu, pružajući samopouzdanje i udobnost. Klasična drvenasta nota u kombinaciji s cvjetnim notama zaslužna je za dugotrajni miris u kojem ćete uživati cijeli dan.

Parfem je koji ide izvan kože sve do duše i vodi vas u sasvim novu dimenziju života: strasti.

Zavodljiva i samopouzdana uz Seductive Red

Odvažno i primamljivo dva su epiteta koji najbolje opisuju novi parfem za žene. Seductive Red for Women je zavodljiv miris, inspiriran cvjetnim notama uz dodatak voćnih što čini ovaj parfem izuzetno dugotrajnim. Ključni sastojci su trešnja, magnolija i mahuna tonka, a popularna slatka i voćna nota u kombinaciji s nijansom cvijeća jamči svjež i moderan miris. Zahvaljujući ovim spojem mirisa, žena koja nosi Seductive Red je sexy, direktna, odvažna i samopouzdana baš kao prava Guess žena.

Guess Seductive Red

Parfem dolazi u senzualnom pakiranju od 75mL, 50mL, 30mL, a krasi ga živopisni crveni Guess trokut i prepoznatljivi logo od zlatne folije. Crvena staklena boca i korištenje gradacije ove boje označavaju toplinu mirisa te istovremeno daje snažan vizualni dojam, a možete ju pronaći u svim Bipa i dm trgovinama te u Guess buticima.

Odvažan i strastven uz Seductive Red

Guess Seductive Red

Seductive Red for Men je snažan i opojan miris, a istovremeno izuzetno svjež i moćan. Kombinacija korice limuna i cimeta pružaju prirodnu svježinu, a poseban naglasak daju cvjetne note naranče i divlje smokve te sočni kumkvat. Upravo taj spoj stvara pravi Guess potpis s toplinom vanilije i jantara, ali i bogatom drvenastom notom koja je odraz snažnog i strastvenog muškarca kojem niti jedna žena neće moći odoljeti.

Guess Seductive Red

Kao i kod verzije za žene, pakiranje karakterizira bogata crvena boja, a dolazi u verziji od 100mL, 50mL i 30mL. Bočica parfema ima muževni i moćni dizajn u jarkoj crvenoj boji sa zlatnim ovratnikom i potpisom Guess. Ovaj senzualni Guess Seductive Red za samouvjerene i strastvene muškarce možete pronaći u Guess buticima i većim Müller parfumerijama.

Budite odvažni i oslobodite strast iz male, ali moćne crvene Guess bočice.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori