Glitter lakovi koji su nam favoriti i ove sezone

Glitter lakovi koji su nam
favoriti i ove sezone

A post shared by Anja & Shanti (@12mal12) on

Nedavno ste imali priliku pročitati sve tajne dobre glitter manikure, a danas dijelimo s vama najdraže glitter lakove. Glitter u manikuri općenito poistovjećujemo s blagdanskom sezonom i sada je upravo njegovo vrijeme. Koje sve glitter lakove isprobati?

Sally Hansen – Strobe Light

Ovo je proziran lak s nježno rozim glitterom i malim holo kružićima. Umjerene je gustoće te je za potpuno prekrivanje potrebno 3 do 4 sloja laka. Nakon sušenja lak je vrlo uočljiv i sjajan, ali za potpuno glatki finiš nije naodmet staviti dodatno top coat. Kao i većina glitter lakova teško se skida i vrlo je postojan. Vrlo je sličan OPI laku u nijansi Teenage Dream.

O.P.I – Mariah Carey Pure 18k Gold & Silver Top Coat

OPI

Prije nekoliko godina OPI blagdanska kolekcija sadržavala je jedinstven lak s česticama 18-karatnog zlata i srebra. Nedavno smo ga uspjele pronaći preko web shopa i ostale smo ugodno iznenađene čim smo ga isprobale. Iako ovaj lak nije klasični glitter lak, a čestice su nepravilnog oblika, ima ih dovoljno da nokte naglasite već u jednom sloju. Formula laka u kombinaciji s listićima zlata je odlična tako da je malo viša cijena ovog laka svakako opravdana. Predivno izgleda preko tamnih lakova, ali jednako dobro laska i nude manikurama.

O.P.I – Sparkle-icious

OPI2

Ime ovog laka izvrsno odgovara njegovoj osobnosti. Predivan spoj krupnijeg glittera u tri boje  znači samo jedno – pravi party na noktima. Fuksija, zlatna i plava izvrsno se međusobno nadopunjuju i u tri sloja u potpunosti prekrivaju nokat. S obzirom na veličinu čestica, za glatki finiš potrebno je nanijeti top coat.

M.A.C – Everything That Glitters

Crna baza ovog laka sjajna je podloga za nekoliko boja sitnijih čestica glittera. Plava, roza, zelena, i srebrna dolaze savršeno do izražaja već u dva tanja sloja. S obzirom na crnu bazu laka, nikako nemojte zaboraviti nanijeti klasičan base coat.

China Glaze – Fairy Dust

China GLaze Fairy Dust

Ovo je srebrni holo glitter u prozirnoj bazi. Izvrstan je u jednom ili u nekoliko slojeva na klasičnoj bazi laka za nokte, ali također izvrsno nadopunjuje svaku nijansu laka koju inače volite, ukoliko ovaj lak koristite kao top coat. Ovo je jedan od onih lakova koje svakako morate imati u svojoj kolekciji.

Illamasqua – Creator

Još jedan lak u crnoj bazi, ali ovaj put s decentnijim glitterom. Sitni kružići i trokutići u srebrnoj boji su vrlo elegantni i dobro pristaju uz svakodnevne odjevne kombinacije uz neizostavni base coat kako bi zaštitili prirodni nokat.

China Glaze – Teal the Fever

China GLaze Teal the Fever

U ovo doba godine vrlo su tražene zelene manikure. Osim nekih klasičnih nijansi ovaj zeleni glitter je uvjerljivo među top 3 traženih zelenih blagdanskih manikura. Sitni glitter u zelenkasto-plavoj bazi pravu ljepotu otkriva u trećem sloju kad u potpunosti prekriva nokat. Glatkog i sjajnog je finiša pa nije potrebno dodatno nanositi sjaj.

Essie – Leading Lady

Essie Leading Lady

Ovaj lak, kada se koristi kao top coat, neodoljivo nas podsjeća na Božić. Predivne crvene čestice u prozirnoj bazi izvrsno nadopunjuju bilo koji crveni lak koji već imate u svojoj kolekciji. Jednako divno izgleda u jednom, dva ili tri sloja. Gustoća nije dovoljna za prekrivanje cijelog nokta, ali za smjelije manikure nanesite ga preko klasičnog crnog laka.

 

Tekst: Dijana Kokot

Nokti.hr & Beauty Boutique

Foto: Instagram, OPI, Essie, China Glaze

Učitati još
Zatvori