Glatke noge cijelo ljeto? Hrvatske influencerice isprobale najučinkovitiju tehniku

Glatke noge cijelo ljeto? Hrvatske influencerice isprobale najučinkovitiju tehniku

Kako posljednjih nekoliko godina biva, pravo proljeće ne postoji pa se tako ni ne okrenemo i nakon zime uskočimo u ljetne haljine i krećemo planirati gdje ćemo provesti vruće ljeto koje je pred nama. Sloboda, nesputani duh, eventi, festivali i događanja su na sve strane, pa se i sami borimo s vremenom kako sve stići. Ono što je ključno je dobra organizacija vremena, a ona uključuje što manje trošenje vremena na beauty rutine. Sve to omogućuje nam ovog ljeta Philips Lumea IPL 9000. Lumea je praktična i funkcionalna, bezbolna i učinkovita, a rezultati dugotrajni.

Lumeu su isprobale i hrvatske influencerice Ema Luketin, Luna Valas, Karla Zelić, Paula Sikirić, Elena Dizdar, Pamela Perkić i Iris Čekuš koje sada pred ljeto ne mogu sakriti oduševljenje rezultatima. Na njihovim Instagram profilima posljednjih mjeseci mogli smo pratiti njihovo Lumea putovanja, od prve upotrebe do fantastičnih rezultata koji će trajati cijelo ljeto

Glatke noge imperativ su ovoga ljeta

Philips Lumea IPL 9000 najbrže je i najučinkovitije Philips rješenje na tržištu za uklanjanje dlačica. Nakon korištenja Lumee, koža ostaje glatka, njegovana i mekana bez iritacija i crvenila. Ona je naš glavni saveznik u uklanjanju dlačica, bez obzira na naš životni tempo. Vrijeme i naša sloboda su nam dragocjeni, zato želim u svakom trenutku biti spremne na sve što nam život pruža, bez da moramo razmišljati o uklanjanju dlaka i o tome je li naša koža spremna pratiti naš tempo. O drugim načinima uklanjanja dlačica, više uopće ne razmišljamo.

Philips Lumea uz inovativnu tehnologiju SenseIQ predstavlja sigurno, jednostavno i potpuno bezbolno rješenje za učinkovito uklanjanje dlačica kojem vjeruju miijuni žena diljem svijeta.

To su prepoznali i hrvatske influencerice koje ne kriju zadovoljstvo njezinim rezultatima.

 

U svakom trenutku budite spremne bez razmišljanja i uz Philips Lumeu uvijek očekujte više.

Učitati još
Zatvori