Novi parfem koji priziva proljeće

Novi parfem koji priziva proljeće

Givenchy Éclats Précieux ženski parfem

Poznati beauty brendovi polako su počeli predstavljati svoje mirisne adute za proljetne i ljetne dane, a parfem koji će svojom kompozicijom momentalno prizvati proljetne misli krije se unutar elegantne minimalističke bočice od stakla, koja nosi voćni buket mirisnih nota okupljenih pod imenom Givenchy Éclats Précieux.

Novi je to adut Givenchy Beauty kuće, koji će osvojiti sve obožavateljice slatkastih, voćno-cvjetnih parfema. Ovaj svježi gurmanski miris inspiriran je šljokicama, kao jednim od zaštitnih detalja modne kuće Givenchy, a otvara se notama cupcakea okusa rabarbare i osvježavajuće mandarine, dok cvjetnim srcem parfema dominiraju turska ruža i zumbul. Bazu čine tople i intenzivne note tonka graha, pačulija i sandalovine.

Givenchy

Givenchy Éclats Précieux parfem dolazi u bočici od 50 mililitara kao Eau de Toilette izdanje, a namijenjen je mlađoj publici te se obraća djevojkama koje su zaigrane i vesele, no isto tako tajanstvene i pune iznenađenja. Parfem stiže i na naše tržište, a svim djevojkama koje preferiraju slatke mirise, ovog bi se proljeća mogao pokazati omiljenim.

Učitati još
Zatvori