Najpoznatija i mnogima omiljena Francuskinja lansira svoj skincare brend

Još samo nekoliko dana dijeli nas od datuma kada će javnosti biti predstavljeni prvi skincare proizvodi s potpisom Garance Dore. Poznata ilustratorica, fotografkinja, influencerica, autorica knjiga i osnivačica portala Dore, tako je dodala još jedan uspjeh na svoju podužu listu. Svoj skincare brend otkrila je samo odabranima, pretplatnicima na njen newsletter, a pokrenula je i službenu stranicu brenda. Na njoj zasad nema previše informacija osim datuma lansiranja, koji je 18. svibnja.

Garance je oduvijek bila obožavateljica jednostavnosti, kako u svojim modnim odabirima, tako i beautyju. Njen pristup životu iskren je, bez tabua i zato je toliko omiljena ženama. Iako se nakon svoje vrlo uspješne i svima jako dobro poznate karijere u fotografiranju street stylea povukla iz medija, nastavila je graditi svoj kreativni svijet na istoimenoj platformi i u formi newslettera u kojima već godinama otkriva svoja najosobnija iskustva.

Tako je nedavno najavila novi korak i ostvarenje velike želje, a to je da lansira skincare brend o kojem je samo otkrila da je posve po njenom ukusu. Osim sigurnih sastojaka, cruelty free proizvodnje, i sam dizajn je u njenom prepoznatljivom stilu. Za sam start bit će dostupno tek par proizvoda, koji će se moći naručiti u SAD-u, no već je najavljeno kako će ubrzo biti dostupne i internacionalne narudžbe. Više možete otkriti na stranici wearedore.com.

Foto: Garance Dore

0