Frizure koje vam zimske kape neće pokvariti

Frizure koje vam zimske kape
neće pokvariti

Hladni zimski dani su tople modne dodatke pretvorili u nezaobilazni dio svakog outfita. Osim efektnog izgleda, šalovi veliki poput deke, rukavice s trendi detaljima i različiti modeli zimskih kapa donose i nikad poželjniju toplinu u svakodnevne kombinacije i niske zimske temperature. Ove hladne sezone, zimske kape popularnije su no ikad. Osim svoje vrlo očite i svima poznate praktične uloge, kape su se ove zime istaknule kao jedan od najšarmantnijih trendova sezone kojem su rijetki odoljeli.

Od vunenih beretki koje nose dašak pariškog stila i baker boy kapice koja se istaknula kao apsolutni favorit it djevojaka do klasičnih vunenih kapa koje su i ove sezone ukrasili vrckasti pomponi, svijet zimskih kapa ove je godine ponudio raznolikost zbog koje ih nismo mogli odbiti. Iako su nas trendi modeli zimskih kapa ove sezone potpuno osvojili, savršeni modni detalj stvorio je nekoliko problema za našu kosu. Kako bi ove zime nosili kape bez straha da će nam pokvariti frizuru, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih i jednostavnih frizura koje će odlično pristajati vašem omiljenom modnom detalju.

FRIZURE KOJE ĆE SE SLAGATI S VAŠOM OMILJENOM ZIMSKOM KAPOM

Iako naizgled pravi mali izazov, odabir savršene frizure koju ćemo nositi ispod omiljene kape zapravo je vrlo jednostavan zadatak. Od šarmantnih ležernih pletenica koja će savršeno izgledati u kombinaciji s jednako šarmantnom beretkom do kose skupljene u nisku punđu ili rep, svaku od frizura koja će laskati najrazličitijim modelima kapa lako ćete ostvariti sami u nekoliko minuta. Poželite li dodatno začiniti kombinaciju jednostavne frizure i zimske kape, niskom repu dodajte baršunastu mašnu, klasične pletenice zamijenite s ribljom kosti, a nisku punđu, po uzoru na trendi Francuskinje, pretvorite u dvije macaron punđe.

Koje frizure popularne Insta djevojke nose u kombinaciji s trendi modelima zimskih kapa? Nekoliko odličnih ideja koje ćemo i sami kopirati za vas smo izdvojili u nastavku.

Objavu dijeli elsa hosk (@hoskelsa)

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Objavu dijeli Desi (@desifare)

Učitati još
Zatvori