Jednostavna rutina za njegu kose koju Francuskinje obožavaju

Jednostavna rutina za njegu kose koju
Francuskinje obožavaju

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)

Francuskinje se stoljećima ističu svojim besprijekornim modnih stilom koji na najbolji mogući način spaja najležernije i najelegantnije favorite iz svakog ormara. U posljednjih nekoliko godina, jednaku pažnju Francuskinje plijene svojom beauty rutinom i trikovima iz kozmetičke torbice. Uz omiljene ljekarničke proizvode za njegu lica koji stvaraju jednostavnu beauty rutinu i transformiraju kožu lica u samo nekoliko tjedana, odlične trikove Francuskinje kriju i unutar jednako jednostavne beauty rutine za njegu i stilizaciju kose.

JEDNOSTAVNA TJEDNA RUTINA ZA NJEGU KOSU KOJU SU KREIRALE FRANCUSKINJE

Jednako poput klasičnih kombinacija s dozom ležernosti i beauty rutine za njegu lica sastavljene od tek nekoliko ključnih ljekarničkih proizvoda, Francuskinje jednostavnost zadržavaju i u svakodnevnoj njezi kose. Jedan od najprestižnijih pariških frizera otkrio je nekoliko ključnih dijelova jednostavne rutine za njegu kose koju Francuskinje obožavaju.

ODABIR SAVRŠENE FRIZURE

Već pri samom odabiru frizure, Francuskinje traže jednostavnost koja nerijetko zaobilazi popularne tehnike šišanja i trendove u bojanju kose. Pri odabiru novog looka, Francuskinje ne traže ništa određeno niti donose sliku željene frizure. Njihov dva zahtjeva su da frizura pristaje njihovom obliku lica i odgovara njihovoj teksturi kose. Spojeni zajedno, oni stvaraju savršenu frizuru koja zahtijeva minimalno vremena za stiliziranje.

JEDAN DAN POSVEĆEN NJEZI KOSE

Jednostavnost Francuskinje zadržavaju i u svakodnevnoj njezi kose. Uz nekoliko pranja kose tjedno, Francuskinje svako dodatno tretiranje kose zadržavaju unutar jednog dana kada će njezi kose posvetiti dodatnih nekoliko minuta. Njegujuća maska i ulje za kosu su njihov omiljeni izbor. Intenzivna njega kose jednom tjedno dovoljna je da zadrže svilenkasti sjaj kose i izbjegnu ispucale vrhove.

MINIMALNO STILIZIRANJE KOSE

Objavu dijeli Adenorah (@adenorah)

Svilenkasti sjaj svoje kose Francuskinje zdržavaju i minimalnim tretiranjem i stiliziranjem kose. Izbjegavanje korištenja sušila za kosu, pegle, figara i sličnih beauty pomagala za stilizaciju kose stvorilo je njihov prepoznatljivi look čine blago zamršeni uvojci nastali prirodnim sušenjem.

Kako bi svojoj kosi dodale uvijek poželjan volumen Francuskinje će posegnuti za omiljenim šamponom za suho pranje ljekarničkog brenda Klorane. Istovremeno, on će im priuštiti i jedan dodatni dan prije ponovnog pranja kose. Osim suhog šampona koji je u posljednjih nekoliko godina oduševio svijet, efekt volumena Francuskinje su pronašle i u neočekivanom, ali svima poznatom proizvodu, vosku za stiliziranje kose.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori