Što je The Sculpt Society, aplikacija za trening koju obožava glumica Dakota Johnson?
Što je The Sculpt Society, aplikacija za trening koju obožava glumica Dakota Johnson?

Što je The Sculpt Society, aplikacija za trening koju obožava glumica Dakota Johnson?

Dakota Johnson glumica je poznata po blockbuster filmovima, dobrom stilu i – fit izgledu. Kao i za mnoge druge glumce, poput Zaca Efrona, Sydney Sweeney i Jakea Gyllenhaala, priprema za ulogu i za Dakotu znači – dovođenje tijela u top formu.

Za njezin najnoviji film, Madame Web, Dakota je vrijedno trenirala kako bi što bolje odigrala akcijsku ulogu Cassandre Webb. Njezin izbor treninga? The Sculpt Society, go-to trening brojnih poznatih dama, poput Mirande Kerr i Else Hosk.

Šta je The Sculpt Society?

Train like Dakota Johnson

Dakota Johnson otkrila je The Sculpt Society tijekom pandemije. Zahvaljujući činjenici da je trening moguće odraditi bilo gdje i bilo kada, Dakota je ostala konzistentna s treninzima, a kada je došlo vrijeme da se pripremi za ulogu u filmu Madame Web, Dakota je bila na advanced nivou. Tada je počela treninge raditi jedan-na-jedan sa instruktoricom Megan Roup.

Dakota i Megan rade zajedničke treninge dva do tri puta tjedno. Trening uglavnom traje 45 minuta i kombinacija je dance cardio treninga, vježbi za snagu i one sa lakšim utezima kako bi se aktivirali svi mišići. Kada Dakota zbog potreba snimanja ne stiže na trening, s Megan se sastaje online. Tako, Dakota ne dopušta da prođe predugo vremena između treninga te ne gubi mišićnu masu i kondiciju. Ako je obaveza previše, Dakota ponekad trenira i samo 20 minuta ili pola sata. Njen moto je – bolje išta nego ništa, što je definitivno zdrav mentalitet koji moramo imati kada krećemo s treninzima. Pokrenuti tijelo, pa makar i na 20 minuta i nekoliko puta tjedno zaista može donijeti velike promjene – za fizičko, ali i mentalno zdravlje.

The Sculpt Society_Dakota Johnson

Program vježbi Dakote Johnson

  • Zagrijavanje: Dance cardio
  • Vježbe za ruke s uzetima od 1,5 kg
  • Stajeće vježbe za noge s utezima od 1,5 kg
  • Plank vježba i njene varijacije
  • Vježbe za gluteus – desna strana
  • Vježbe za trbušne mišiće
  • Vježbe za gluteus – lijeva strana
  • Kraj treninga: Dance cardio
The Sculpt Society_Dakota Johnson

*Tekst je preuzet s portala Journal.rs.

Foto: Profimedia, Instagram (@dakotajohnson)

Učitati još
Zatvori