Pronađite savršenu nijansu pudera – svaki put

Pronađite savršenu nijansu
pudera – svaki put

Jeste li se i koliko puta ‘usudili’ kupovati pudere online – u nekom web shopu i bez isprobavanja? Broj žena koje se odlučuju na kupnju podloge putem interneta vjerojatno i nije tako velik, jer sve nas primarno muči problem toga kako pronaći savršenu nijansu pudera. Kao da i zadatak pronalaska tekućeg pudera koji odgovara našem tipu kože nije dovoljan sam za sebe, uz njega se još postavlja i izazov njegove boje i hoće li ona biti presvijetla za naš ten, pretamna ili, srećom, taman.

Djeluje li vam kao da je kupovina make upa na internetu jednaka dobitku na lutriji, malo vjere vratit će vam web stranica Findation.com, o kojoj se ovih dana priča u svijetu. Oni bolje upućeni već su upoznati s njome, jer Findation je kao projekt započeo još 2012. i kroz godine se razvijao u doista ogromnu bazu podataka o make upu, koja će vam pomoći riješiti mnoge nedoumice.

Findation je isključivo fokusiran na podloge, a funkcionira na način da vi unesete dva pudera koja koristite i s kojima ste zadovoljni te odaberete nijanse koje trenutno posjedujete. Na temelju njih sustav će vam odabrati komplementarnu nijansu bilo kojeg drugog pudera koji vas zanima, u skladu s onom za koju pouzdano znate da vam odgovara. Na taj ćete način izbjeći uobičajenu kupovinu pudera na pamet, a osim toga nećete morati prošetati ni do obližnje drogerije i ondje provesti sate isprobavajući pudere.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori