Zašto svi pričaju baš o ovom highlighteru?

Zašto svi pričaju baš o
ovom highlighteru?

Prije nekoliko sezona, highlighteri su osvojili beauty svijet. U potrazi za savršenim proizvodom koji će stvoriti onaj suptilni, prirodni sjaj koji se nakon mat finiša ponovno vraćao među beauty trendove, mnogi su odgovor pronašli upravo u highlighteru. U nekoliko poteza, higlighter je donosio sjaj i stvarao svjež izgled.

Uskoro, higlighter je postao nezaobilazni dio gotovo svake beauty rutine. Popularnost i gotovo magičan efekt highlightera prepoznali su i beauty brendovi koji su u svakoj novoj kolekciji nudili njegova nova i bolja izdanja. Nakon puderastih, kremastih i tekućih highlightera, posljednji u nizu highlightera koji je oduševio beauty svijet je Jelly Beam highlighter koji osim predivne boje ružičastog zlata donosi novu i neobičnu formulu i teksturu.

HIGHLIGHTER U GELU O KOJEM PRIČA BEAUTY SVIJET

Iza novog highlightera o kojem bruji beauty svijet nalazi se Farsáli, brend koji je u posljednjih nekoliko godina ponudio brojne beauty proizvode koji su oduševili ljubitelje make up-a i pronašli se na listi najpoželjnijih. Nakon Rose Gold Elixir i Unicorn Essence proizvoda, Farsáli je još jednom iznenadio i oduševio beauty svijet svojim najnovijim proizvodom.

Jelly Beam highlighter donosi posebnu gel formulu koja istovremeno stvara sjaj i hrani kožu. Nakon nikad jednostavnijeg nanošenja, gel tekstura na koži se polako pretvara u puderastu, stvarajući jedinstven satenski finiš. Odmah nakon što se pojavio na policama beauty shopova, novi Farsali highlighter se rasprodao u manje od 24 sata i postao još jedan viralni beauty proizvod koji je zaintrigirao svijet.

Novi highlighter zasad dolazi samo u Glazed nijansi, no Farsali je već najavio nove nijanse. Pomoć pri odabiru novih nijansi zatražili su i od obožavatelja, a svoj prijedlog ili želju možete ostaviti ovdje.

 Farsáli Jelly Beam highlighter

Farsáli Jelly Beam

Učitati još
Zatvori