Kako transformirati boju ruža?

Estee Lauder Lip Flip

Imate li dojam da je ruž za usne koji ste si kupili, a prethodno ga samo ovlaš isprobali, prejak, odnosno prenapadne boje za vaše usne i vaše lice, ton i podton kože, sada ga se ipak ne morate rješavati, a uz jedan posebno osmišljen make up ‘alat’, ovaj pogrešno kupljen ruž zapravo bi mogao postati vaš omiljen.

Zahvaljujemo to ‘transformeru’ koji dolazi iz beauty kuće Estee Lauder u njenoj kolekciji The Estee Edit. Lip Flip Shade Transformer mali je čudotvorac koji mijenja boju ruža na vašim usnama, a postoje njegove dvije varijante; crna koja će dodatno produbiti nijansu postojećeg ruža i žuta koja će ju osvijetliti i razvedriti, pa više neće biti toliko agresivna.

Estee Lauder Lip Flip 2

Svaki transformer dolazi s nježnim mirisom vanilije, visoko je pigmentiran i mat formule, te više nego djelotvoran kada je u pitanju mijenjanje nijanse koju želite posvijetliti ili potamniti. Nanosi se u malim točkicama i zatim blenda na usnama, a ovisno o efektu koji želite postići, na usne ga dodajete manje ili više.

Estee Lauder Lip Flip 3

Finish ruža koji nosite uz Lip Flip će biti srednje mat, a ako ste dovoljno odvažni, ovog malog beauty pomagača mogli biste nositi i samostalno – u crnoj ili žutoj varijanti. Više o Lip Flipu kuće Estee Lauder doznajte ovdje.

Foto: Estee Lauder

0