Ruževi za usne koje ćemo nositi ove jeseni

jesenski ruzevi7

Mary Katrantzou

Poznato je pravilo da u ljetnim danima vodeći make up artisti i beauty kuće favoriziraju ruževe nježnih ili par jarkih boja, dok su jesen i zima rezervirane za ruževe zagasitih i dubokih tonova. Uz pokoju iznimku, koja se dogodi kako bi razbudila publiku iz ovog uhodanog ritma, stvari su poprilično jasne kada su u pitanju make up, odnosno boje kojima ćemo ukrašavati usne u sezoni jesen 2016.

Fenty by Rihanna

Fenty by Rihanna

Možda najdramatičniji beauty trend na svojim su pistama iskristalizirali Marc Jacobs i Fenty by Rihanna, koji su u igru ponovno vratili mračan crni ruž. Bez sumnje, u novoj će ga sezoni isprobati one najhrabrije među nama, no zato bi se na nešto suptilnije, no svejedno duboke i dramatične tonove šljive i višnje mogle odlučiti u većoj mjeri.

Dior

Dior

Za povratak ovih boja ruževa zaslužne su kuće Dior i Mary Katrantzou, koje sugeriraju ovakav statement make up nositi uz poprilično ogoljeno lice, bez suvišnih akcenata. Uređene i definirane obrve i premaz ili dva maskare bit će sasvim dovoljni u kombinaciji s ovim nijansama.

Prada

Prada

Crvena boja klasik je bez kojeg ne možemo, no ono što možemo jest dati joj jedno novo, modernije ruho. Upravo su to učinile kuće Prada i Cushnie et Ochs, kada su niz pistu poslale modele usana ukrašenih zamamnom ‘apple red’ nijansom crvene s plavkastim podtonom.

Versace

Versace

Topshop

Topshop

Ružičasti ruževi također su zaslužili svoje mjesto na listi jesenskih make up trendova. Nose se ili u vrlo blijedim roskastim varijantama, kao na revijama kuća Versace, Armani i Cavalli ili vrlo eklektično i u znaku disco fuksije, što je bio slučaj kod Topshopa i Guccija.

H&M

H&M

Obožavateljice minimalizma ni u novoj sezoni neće moći bez još jednog klasika – nude ruža koji svojom suptilnošću uvijek osvaja; sugeriraju ga H&M i pariški Vionnet! U galeriji donosimo trendi nijanse ruževa koje ove jeseni nećete moći zaobići:

Komentari