Jeste li već upoznali ovaj inovativni puder?

estee

Svim obožavateljicama sada već kultne podloge za lice ‘Double Wear’, kozmetički div Estée Lauder ove je godine odlučio ponuditi nešto još praktičnije. Osmišljavajući kako ovaj tekući puder u prepoznatljivoj staklenoj bočici učiniti funkcionalnijim, u laboratoriju ovog beauty giganta stvoren je Double Wear Makeup To Go Liquid Compact, puder koji dolazi u inovativnom pakiranju i dosad je osvojio mnoge simpatije svojih korisnica.

Double Wear Makeup To Go Liquid Compact od ostalih se podloga razlikuje prvenstveno po samom pakiranju proizvoda. Radi se o kompaktnoj kutijici u kojoj smo inače navikli viđati puder u kamenu, no ovdje je riječ o tekućoj podlozi, koja na površinu dolazi pritiskom gumbića. Jedan pritisak osigurava količinu proizvoda za lagano prekrivanje, a dva pritiska omogućuju dovoljno proizvoda za konkretnije prekrivanje kože lica i vrata. Tekući make up u ovom kompaktnom pakiranju atraktivna je ideja, ponajprije zbog toga što neće doći do izlijevanja samog pudera i vaša će kozmetička torbica ostati uredna u svakom trenutku.

estee lauder

Razlika u odnosu na originalni ‘Double Wear’ puder pronalazi se u samoj formuli proizvoda, koja je u najnovijoj Liquid Compact varijanti mnogo laganija i prozračnija te je obogaćena intenzivnim i trostruko njegujućim kompleksom koji hidratizira kožu. Umjesto potpunog prekrivanja, nova podloga licu pruža srednju prekrivnu moć, uz mogućnost nadogradnje do željenog efekta. Na licu ne stvara efekt maske i osjećaj težine, ne skuplja se u borama i ne ističe na suhim dijelovima, a koži pomaže da zablista svojim prirodnim sjajem, uz srednje prekrivanje koje traje do osam sati.

estee lauder2

Estée Lauder brend poznat je po nijansama proizvoda koje obuhvaćaju sve tonove kože, pa je i u slučaju ovog tekućeg make upa u kompaktnom pakiranju moguće pronaći čak 18 različitih tonova. Ovaj puder nanosi se nakon osnovne dnevne njege, a make up artisti sugeriraju njegovu aplikaciju spužvicom u stilu beauty blendera, kistom ili jednostavno prstima.

Foto: Estée Lauder

0