Još jedna drogerijska maskara koju ćete htjeti isprobati

Još jedna drogerijska maskara koju
ćete htjeti isprobati

Kao dio svakodnevne make up rutine, maskara je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih beauty proizvoda. Dok su njezini obožavatelji uvijek u potrazi za novom, još boljom maskarom koja će maskimalno naglasiti dužinu i volumen trepavica, beauty brendovi istovremeno tragaju za novim i inovativnim formulama i kistovima koji će ponuditi taj željeni wow efekt.

I dok su se donedavno maskare različitih brendova tek minimalno razlikovale u obliku i gustoći kista, posljednjih desetak godina donijelo je brojne inovativne promjene. Od pojave gumenih aplikatora do ponude cijelog niza različitih boja. Kistovi su varirali između tankih s minimalnim gumenim dlačicama do gustih i voluminoznih kistova, a različite formule još uvijek se dijele na one klasične i vodootporne.

JOŠ JEDNA ODLIČNA DROGERIJSKA MASKARA

Savršenu maskaru nerijetko smo tražili u kolekcijama luksuznih brendova. Ipak, mnogi beauty entuzijasti složili su se kako mnogo pristupačniji brendovi nude jednako dobre maskare zbog kojih one skuplje nisu vrijedne investicije. Posljednja u nizu odličnih drogerijskih maskara je najnovija maskara brenda Essence.

U prvoj polovici prošle godine drogerijski brend Essence je svojoj ponudi dodao Lash Princess maskare koje su neočekivano osvojile beauty svijet. Među njima istaknula se False Lash Effect maskara koja je na svakim trepavicama stvarala ono što je njezino ime obećavalo, voluminozne i produžene trepavice nalik onim savršenim umjetnim trepavicama. Osim efektnog izgleda, ova iznimno pristupačna maskara sve koji su ju isprobali oduševila je i iznimnom izdržljivošću koja tijekom cijelog dana zadržava krivulju uvijenih trepavica.

Ovu odličnu Essence maskaru koja se odmah istaknula kao jedan od bestsellera brenda, ali i drogerijskih bestsellera općenito možete pronaći u baš svakoj hrvatskoj drogeriji.

Essence Lash Princess maskara

Essence Lash Princess False Lash Effect

Učitati još
Zatvori