Ekstrakt sjemenki grožđa u službi ljepote

Ekstrakt sjemenki grožđa ima niz pozitivnih utjecaja na ljudski organizam kao što su antioksidativno, antiage, protuupalno, antikancerogeno, venetonično i kardioprotektivno djelovanje. Grožđe sadrži niz nutrijenata poput vitamina, minerala, jednostavnih šećera i dijetalnih vlakana, ali i niz bioaktivnih supstanci među kojima su najpoznatiji polifenoli koji se u najvećoj koncentraciji nalaze upravo u sjemenkama grožđa.

bestvite-velila

Neke od holivudskih glumica, poput Emme Stone, već su otkrile ljekovita svojstva ekstrakta sjemenki grožđa, a odnedavno se ekstrakt sjemenki grožđa američkog brenda Bestvite može kupiti i u Hrvatskoj. Niz istraživanja pokazalo je širok spektar farmakoloških i terapeutskih učinaka ekstrakta sjemenki grožđa na različita zdravstvena stanja, a specifično djelovanje koje povezuje većinu istraživanja je antioksidativni efekt. Zahvaljujući upravo svojoj antioksidativnoj aktivnosti, ekstrakt sjemenki grožđa djeluje i na zdravlje kože štiteći kolagenska vlakna od djelovanja slobodnih radikala.

bestvite1

Dodatno, protuupalno djelovanje ekstrakta sjemenki grožđa utječe na prevenciju kroničnih upalnih procesa u epidermi, čime se usporava starenje kože, odnosno nastajanje bora. Ekstrakt sjemenki grožđa istovremeno pomaže kod rješavanja problema „teških nogu“, tj. kod problema s cirkulacijom i oticanjem vena, što je nažalost sve češća pojava kod većine žena zbog sjedilačkog načina života.

Bestvite ekstrakt sjemenki grožda

Bestvite ekstrakt sjemenki grožda

Više informacija o svim Bestvite dodacima prehrani saznajte na službenoj web stranici Bestvite.hr.

0