Ravne šiške u novoj, zimskoj varijanti

Ravne šiške u novoj, zimskoj varijanti

Prvi jesenski dani donijeli su početak hladne sezone i raskoš novih trendova koji su tek osvježili ili drastično promijenili naš look. Uz nove trendove koje je hladna sezona unijela u naš ormar, osvježenje izgleda mnogi su potražili i u novoj frizuri. Sada, nekoliko mjeseci nakon jesenskog osvježenja frizure, ponovno smo u potrazi za savršenom, istovremeno suptilnom i efektnom promjenom, koja će donijeti novi izgled našoj staroj frizuri.

U potrazi za inspiracijom zavirili smo na Instagram profile poznatih modela o čijoj se kosi brinu najbolji svjetski frizeri. Kao savršeni izbor još jednom su se istaknule šiške.U novom zimskom izdanju, šiške će još jednom dodati onaj prepoznatljivi šarm svakoj frizuri.

OVE ZIME NOSE SE DUGE ŠIŠKE

Objavu dijeli elsa hosk (@hoskelsa)

Kao savršeni dodatak svakoj dužini kose, šiške donose chic izgled koji se u svakom desetljeću istaknuo kao jedan od omiljenih beauty trendova. Ove godine, zima nas vraća nonšalantnim dugim šiškama koje klasičnim ravnim šiškama daju dozu ležernosti. Spojene s blagim valovima u kosi, duge šiške sežu preko obrva i padaju tik iznad trepavica. Duge šiške nosile se su razdijeljene na sredinu u sedamdesetim godinama, dok je ležeran izgled kojem ćemo težiti ove zime vrhunac bio popularan u devedesetim godinama prošlog stoljeća. Istovremeno šarmantne i ležerne, duge šiške već su se istaknule kao zimski beauty favorit kojem nisu odoljele it djevojke s modne piste poput Taylor Hill i Else Hosk

Ako ste u potrazi za savršenim osvježenjem frizure ili ste ove zime imali u planu ošišati šiške, duge, ravne šiške su istovremeno klasičan i trendi izbor s daškom nonšalancije, a nekoliko odličnih prijedloga donosimo vam u nastavku.

Učitati još
Zatvori