Proljetna Dior make up kolekcija

Proljetna Dior make up kolekcija

diormakeup5

Na vrijeme da nas udalji od tmurnih misli i izvuče iz zimskog sivila, na scenu dolazi najnovija make up kolekcija s potpisom modne i beauty kuće Dior. Ime joj je ‘Colour Gradation’, a iza nje stoji Peter Philips, kreativni direktor Diorova make upa koji je stvarajući nove proizvode za proljeće 2017. bio vidno inspiriran eklektičnim 80-ima, dekadom koja i u modi u novoj sezoni doživljava svoj veliki revival.

Eksplozija boja, možda je najbolji opis Diorove nove make up ponude, koja obiluje vibrantnim tonovima za oči, obraze, usne i nokte. Misao vodilja pri kreiranju kolekcije, za Philipsa je bila ona da se suprotnosti privlače, a svu raskoš boja koje je osmislio, pokazao je na licu modela i zaštitnog lica make up kampanje za proljeće, Lindsey Wixson.

diormakeup4

Gradacija prelijepih proljetnih tonova, kojoj je i posvećena kolekcija, vidljiva je u Dior Colour Gradation Palette, limitiranim paletama sjenila koje dolaze u dvije varijante – 001 Blue Gradation i 002 Coral Gradation. Ombre efekt boja primjetan je i u Diorskin Nude Air Colour Gradation svjetlucavim puderima za lice, Dior Blush Colour Gradation rumenilima, te najnovijem proizvodu iz Diora kojem će s dolaskom proljeća biti posvećeno mnogo pozornosti – svojevrsnom sjenilu za usne koje nosi ime Rouge Gradient. Riječ je zapravo o dvostranom ružu za usne, koji je u funkciji stvaranja bogato pigmentiranog i gradiranog ombre efekta na usnama, s tamnijom nijansom koja se nanosi u sredinu, a svjetlijom na okvire usana.

diormakeup2

Uz ove apsolutne zvijezde nove kolekcije, pojavljuju se i neki bolje nam poznati Dior proizvodi u novoj paleti boja. Tu su i Dior Addict Lipstick, Diorshow Mono Eyeshadow, Diorshow Pro Liner, Dior Lip Sugar Scrub Sweet Exfoliating Balm, Dior Rouge Brilliant, kao i Dior Le Vernis, koji dolazi u četiri pomalo neočekivane i osvježavajuće proljetne boje; 340 Maybe, 505 Early, 800 Now i 873 Sudden.

Kolekcija stiže i na hrvatsko tržište, a u domaćim ju parfumerijama možemo očekivati najkasnije početkom veljače.

diormakeup3

dior-ig2

dior-ig

Foto: Dior Make Up

Učitati još
Zatvori