Trajni lak na nogama ljeti je super stvar, a evo i zašto

Trajni lak na nogama ljeti je super
stvar, a evo i zašto

S dolaskom ljetnih  mjeseci, dolazi i vrijeme da pokažemo svoja stopala. Zbog načina života, ali i aktivnih odmora, sve više žena odlučuje se za pedikuru s trajnim lakom. I to ponajprije zbog toga što trajni lak odoljeva svim izazovima. Vrućini grada, pijesku ili šljunku na plaži, moru ili bazenu, a ako vam koji hladniji ljetni dan pokvari planove, trajni lak neće se oštetiti u zatvorenim cipelama.

Stopala čine najkompleksniju cjelinu u našem tijelu te im moramo pružiti odgovarajuću njegu. Loš izbor obuće, prekrižene noge dok sjedimo, cjelodnevno hodanje i stajanje mogu biti kobni za naša stopala. Kada je riječ o njezi stopala, pedikura je za početak beauty ritual koji bi trebali raditi bez obzira na godišnje doba. Trajno lakiranje također preporučamo, ali ga ograničavamo na ljetne mjesece.

Nakon obrade tvrde kože, žuljeva i sličnih problema koji su posljedice obrambenog mehanizama stopala na mjestima koja su izložena trenju, prelazimo na oblikovanje prirodnih noktiju i obradu kožice oko noktiju. Tek nakon pravilno njegovanih noktiju, nanosimo trajni lak.

Trajni lak na nogama

Trajni lak je tehnologija koja je negdje u sredini između običnog laka i gela. Nanosi se poput laka, ali traje dulje, a u slučaju stopala rezultati će vas posebno oduševiti. Trajni lak na noktima na nogama izgleda savršeno, bez ogrebotina i gubitka sjaja, čak oko 4 tjedna. Razlika u odnosu na klasični lak  je u tome što se za sušenje baze, boje i sjaja koristi LED lampa u trajanju od 30 sekundi, a uklanjanje je moguće jedino pomoću acetona.  Što bi značilo da odmah nakon tretmana možete obući zatvorene cipele i uživati u divnim nijansama trajnog laka za nokte.

Vaticom koja  je natopljena acetonom, u deset minuta skidamo trajni lak bez ikakvih štetnih posljedica za ploču nokta. Savjetujemo da nikada ne gulite lak sa svojih prirodnih noktiju. Prilikom odabira salona u kojem ćete raditi trajno lakiranje, vodite brigu da proizvodi koji se koriste ne sadrže formalin, vodenu otopinu formaldehida ili toulen. Sve navedene kemikalije su dokazano štetne.

 Nakon svih informacija o trajnom lakiranju noktiju na stopalima, mi smo svakako za. Nalakirajte nokte trajnim lakom  i uživate u ljetnim radostima, a uslugu trajnog laka na noktima potražite ovdje.

 

Tekst: Dijana Kokot

Nokti.hr

Učitati još
Zatvori