Piling kojim su svi oduševljeni

Piling kojim su svi oduševljeni

Natasha

Dobrobiti redovitog pilinga kože lica već su odavno poznate. Pilinzi u pasti dosad su bili must-have većine kozmetičkih torbica svih dobnih skupina u svrhu prevencije kožnih oštećenja jer čestice fosilnih goriva i dima od cigareta koje se tijekom dana nakupe na koži lica mogu uzrokovati znatne kožne reakcije ukoliko se pravilno ne očiste. Rezultati testa Dermalogica pilinga u prahu oduševili su i recenzentice poznatog portala.

Piling za lice neophodan je dodatak ženskoj njezi lica ako želite da vam lice bude zaglađeno i da hidratantne kreme na njemu dobiju priliku pokazati svoje pravo djelovanje. Dosad su na tržištu bili dostupni uglavnom eksfolijacijski pilinzi u pasti, no poznata američka marka vrhunske preparativne kozmetike Dermalogica proizvela je i piling u prahu za superfolijaciju.

On se od običnih pilinga razlikuje po svojoj moći superfolijacije. Sastojci poput aktivnog ugljena i niacinamida apsorbiraju toksične čestice u porama i djeluju antibakterijski istovremeno smirujući kožu i sprječavajući prianjanje novih čestica onečišćenja. Ove karakteristike tu vrstu pilinga svrstavaju u sam vrh proizvoda za kućnu njegu čiji učinak, ako se svakodnevno koriste, možemo komparirati s profesionalnim tretmanima.

Dermalogica Daily Superfoliant i Daily Microfoliant

Dermalogica Daily Superfoliant i Daily Microfoliant

Recenzentice portala žena.hr nisu skrivale oduševljenje rezultatima pillnga u prahu. Poslana su im po dva proizvoda Dermalogica pilinga u prahu – Daily Microfoliant i Daily Superfoliant.

Petra T. je poslala: „Bila sam u najmanju ruku oduševljena. Nikada prije ni sa jednim proizvodom nisam imala osjećaj takve glatkoće nakon korištenja, što se nakon isprobavanja pilinga još dodatno pojačalo tako da sam prezadovoljna efektom koji su proizvodi izazvali. Koža mi je po prvi puta djelovala zaista očišćeno, što vizualno prema riječima drugih, što subjektivno.“

Silviji D. više odgovara Daily Superfoliant pa je podijelila s nama: „Nakon tjedan dana svakodnevnog korištenja koža je mekša na dodir, svježa i glatka. Nikad nisam koristila piling svakodnevno jer su mi prilično isušivali i iritirali kožu. Ovi piling je toliko nježan da se stvarno može koristiti svaki dan.“

Dermalogica Daily Superfoliant

Ivana Ć. oduševljena je Daily Microfoliantom i poslala nam je: „Duljim korištenjem koža je svakako mekša i glađa. Primijetila sam da su nestale i neke manje kožne nepravilnosti, poput mitesera i manjih aknica.“

Dermalogica Daily Superfoliant je piling u prahu prilagođen svakodnevnom korištenju. Sadrži aktivni japanski ugljen binchotan koji apsorbira toksične čestice iz pora, te niacinamid i ekstrakt plodova tare i crvene alge koji sprječavaju taloženje novih čestica na koži i jačaju njenu barijernu funkciju.Uz već poznate voćne enzime papain i bromelain, koji razgrađuju proteine i olakšavaju eksfolijaciju odnosno uklanjanje mrtvih stanica, ovaj proizvod sadrži i inovativni enzim subtilizin koji pojačava učinak eksfolijacije ne mijenjajući pritom pHvrijednost same kože. To ga čini jedinstvenim proizvodom za superfolijaciju kože.

Dermalogica Daily Superfoliant

Dermalogica Daily Superfoliant

Proizvod je pogodan za žene i muškarce, a redovitom upotrebom rezultati dostižu i razine profesionalnih tretmana eksfolijacije.

Posjetite nas i na web stranicama www.dermalogica.hr , Facebooku i Instagramu.

 

Autor: Natalija Parlov Una

Učitati još
Zatvori