Lagani i njegujući puder za besprijekoran ljetni ten

Lancome

Lancome Miracle Cushion

Kao i mnogi inovativni proizvodi, iz Južne Koreje relativno nedavno na zapadna je tržišta stigao Cushion Compact, multifunkcionalni beauty čarobnjak, koji je odlučio odgovoriti na sve potrebe kože lica. Činjenica da potječe upravo iz Koreje nije slučajnost, jer ondje je porculanska koža, lišena bilo kakvih nepravilnosti, pravi beauty imperativ i njega kože baza je od koje sve kreće. Unatrag godinu ili dvije, koncept Cushion Compact iz Južne je Koreje među prvima ‘posudio’ Lancome, a zatim su uslijedili i mnogi drugi brendovi.

Bobbi Brown Cushion Compact SPF30

Bobbi Brown Cushion Compact SPF30

O čemu se radi? Cushion Compact mnogi opisuju toniranom hidratantnom njegom na steroidima, a riječ je zapravo o proizvodu koji u jedno spaja njegu kože i tekući puder. Vraća koži vlagu, ujednačava ton kože, zaglađuje nesavršenosti, ima anti-age učinak i štiti kožu antioksidansima od slobodnih radikala, te SPF faktor kojim štiti od štetnih sunčevih zraka. Izgledom je to kompaktna kutijica koja sadrži spužvu umočenu u tekući puder i aplikator istog u obliku jastučića. U dodiru s kožom brzo se suši i ne ostavlja osjećaj težine na licu, a može se nadograđivati u slojevima bez da izgleda neprirodno.

Amore Pacific Cushion Compact

Amore Pacific Cushion Compact

Lancome je među prvima izašao na tržište s ovim proizvodom i nazvao ga Miracle Cushion. Osim što obećava besprijekoran ten u samo 10 sekundi, njegova lagana formula u dodiru s kožom osvježava lice i daje mu zdravi sjaj. Ovaj kozmetički brend također se može se pohvaliti sa 11 dostupnih nijansi svog Cushion Compacta, što kod drugih brendova (manjak različitih tonova) može biti minus, a Lancome ga sugerira koristiti kao primer, BB kremu ili konkretnu podlogu – ovisno o tome koju količinu proizvoda aplicirate.

Laneige BB Cushion

Laneige BB Cushion

Svoj Cushion Compact ima i Bobbi Brown, koji u jednom proizvodu nudi ujednačavanje tena i transformaciju kože u zdravu, energiziranu i radijantnu, dok istovremeno zaštitnim faktorom SPF30 štiti od sunčevih zraka. Tu su još i kompakti brendova Amore Pacific (CC krema s jakim anti-age svojstvima i zaštitnim faktorom SPF50), Laneige (BB krema koja osvjetljava kožu i traje do 12 sati) i mnogi drugi, a koji god odabrali bit će vam praktično make up pomagalo u torbici tijekom cijelog dana i zbog svoje laganije strukture idealno za toplije ljetne dane.

0