Pobrinite se za svoje zdravlje već danas

Pobrinite se za svoje zdravlje već danas

croatia-osiguranje-3

Zdravlje je uvijek na prvom mjestu, no vrlo često za njega izdvajamo najmanje vremena i novaca. Zanimljivom kampanjom Nikad ne znaš što život nosi Croatia zdravstveno osiguranje pokazuje kako smo često spremni potrošiti novac na najnoviji modni dodatak, ali ne i kad je u pitanju naše zdravlje. Tako se možemo lako naći u situaciji kada, uz ozljede i bolesti, probleme stvaraju i visoki troškovi liječenja. Upravo su takve situacije na neobičan način prikazane u kampanji Croatia zdravstvenog osiguranja.

Croatia zdravstveno osiguranje kampanja u skladu s trendovima

Kako bi na suvremen način pokazalo važnost zdravstvenog osiguranja, CZO je novu kampanju uskladio s aktualnim modnim kampanjama. Na vizualima manekeni imaju ruku u gipsu, flaster nakon operacije žuči ili štake zbog ozljede ligamenata.

croatia-osiguranje-1

OSIGURAJTE SE NA VRIJEME – ISKORISTITE PRILIKU DO KRAJA LIPNJA

Tijekom akcije koja traje do kraja lipnja, uz ugovoreno dopunsko osiguranje po cijeni od 70 kn mjesečno CZO daruje B listu lijekova potpuno besplatno u prvoj godini. Kartica Croatia dopunskog zdravstvenog osiguranja vrijedi kao sredstvo plaćanja za široku listu lijekova koje biste inače trebali dodatno platiti. Osigurajte se već danas! Više informacija o trenutnoj akciji Croatia dopunskog zdravstvenog osiguranja možete dobiti na besplatnom telefonskom broju 0800 55 10, na Facebook stranici ili na www.czo.hr.

Učitati još
Zatvori