Merkur health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje – za zdravlje bez čekanja

Merkur health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje – za zdravlje bez čekanja

Dodatna zdravstvena zaštita nikad nije bila toliko važna kao danas. Kada se zdravstveni problemi pojave, želite ih riješiti brzo, bez gužvi i dugih lista čekanja.

Prepoznavši sve potrebe i izazove s kojima se susreće pojedinac, Merkur osiguranje sa svojim health4me Premium dodatnim zdravstvenim osiguranjem pozicioniralo se kao rješenje koje će zadovoljiti znatno viši stupanj zdravstvene zaštite, prilagođen vašim potrebama i željama. Na raspolaganju su vam najbolji specijalisti i medicinske ustanove u Hrvatskoj i svijetu, a preglede je moguće obaviti i u Merkurovoj Poliklinici Wellife.

Dodatno je moguće izabrati pakete Nezgoda i Zdravlje plus osiguranje, a ostvarujete pravo i na drugo liječničko mišljenje i kućnu njegu. Osnovni paket pokriva troškove specijalističkih pregleda, dijagnostičkih obrada, laboratorijskih pretraga, manje operativne zahvate te fizikalnu terapiju do ugovorenog limita bez ograničenog broja pregleda.

Zdravstvena zaštita s individualnim pristupom

Merkur dodatno zdravstveno osiguranje ističe se, osim po svom individualnom pristupu i usmjerenosti prema klijentu, i po pitanju različitih pogodnosti korištenja zdravstvenih usluga.

Tako su, onim klijentima koji žele više zaštite, na raspolaganju Merkurovi fit4life preventivni programi koji podižu brigu o zdravlju na višu razinu. Cilj ovih programa je proaktivna promjena načina života i životnog stila koji održava zdravlje i može spriječiti oboljenja. Unutar ovih programa klijenti svake godinu mogu odabrati paket koji žele koristiti: sistematski pregled u poliklinici ili wellness hotelu, wellness vikend, vježbanje u fitness centru ili savjetovanje s nutricionistom.

Dodatne pogodnosti su također i MedEasey servis za dogovaranje pregleda te Merkur aplikacija koja omogućuje klijentu pogodnosti koje se iz dana u dan nude te online prijavu odštetnih zahtjeva za dodatno zdravstveno osiguranje. S Merkur osiguranjem korisnik samostalno odlučuje o svom zdravlju i uslugama koje želi, a istovremeno može neopterećeno uživati u svom životu.

Merkur osiguranje- za zdravlje bez čekanja.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori