Najzabavnija kolekcija lakova ove sezone

Najzabavnija kolekcija lakova ove sezone

Crayola pastele

S Crayola pastelama svi smo crtali kao klinci i malo tko je mogao zamisliti da imaju neku drugu namjenu. A onda je ovaj autoritet po pitanju boja, ali i kreda, pastelna i olovaka koje svi pamtimo iz djetinjstva, početkom ove godine zakoračio u beauty vode.

Iako Crayolu nikada ne bismo povezali s nekim kozmetičkim proizvodom, nezamisliva ideja postala je stvarnost. Početkom siječnja u medijima je objavljena suradnja Crayole i Cliniquea, i to na limitiranoj Chubby Stick kolekciji za usne. Malo je za reći da su proizvodi u trenutku raspametili kupce. Što zbog nostalgije iz djetinjstva, a što zbog činjenice da je Chubby Stick zbilja popularan proizvod za usne.

Crayola x Sally Hansen

No, priča s Crayolom u beauty vodama tu ne staje. Novost je suradnja s još jednim poznatim brendom, ovog puta Sally Hansen. Sally Hansen je renomirani brend lakova za nokte, koji je s Crayolom napravio kolekciju lakova od ukupno 12 nijansi.

Crayola Sally Hansen lak za nokte

Svaka od njih direktno je povezana s nekom klasičnom Crayola bojom. Lakovi za nokte formulirani su s Insta-Dri 3-in-1 tehnologijom, koja omogućuje njihovo sušenje na noktima u samo 60 sekundi. Također, Sally Hansen navodi kako za njih nije potreban tretman baznim lakom ili nadlakom. Kolekcija u prodaju stiže ovog srpnja, a zasad je poznato kako će cijena jedne bočice biti 5 dolara.

Učitati još
Zatvori