Nova tehnika bojanja kose poput balayagea, samo bolja

Nova tehnika bojanja kose poput
balayagea, samo bolja

Pramenovi su se oduvijek isticali kao jedan od omiljenih trikova za transformaciju boje kose i osvježenje frizure. Danas, pramenovi su zahvaljujući novim i inovativnim tehnikama bolji no ikad. Daleko od onih dramatičnih linija s početka 2000-ih, nove tehnike bojanja kose su se poigrale idejom pramenova, a završenom looku dodale prirodniji izgled.

Od ombre efekta koji je izazvao pravu malu revoluciju u svijetu kose i beauty trendova te osvojio baš svaku trendsetericu do balayage tehnike bojanja kose koja je izazvala jednako oduševljenje svojim pomnim nanošenjem tankih pramenova i besprijekornim nijansiranjem, pramenovi su u posljednjih nekoliko sezona postali nezaobilazni dio omiljenih trendova u kosi. Color melting je nova tehnika koja će uz pomoć nekoliko različitih boja pramenova stvoriti nikad savršeniju boju kose.

JOŠ JEDNA ODLIČNA TEHNIKA ZA BOJANJE KOSE

Color melting je najsofisticiranija tehnika bojanja kose dosad i najbolje se može opisati kao balayage s pomakom. I dok se balayage oslanja na transformaciju uz pomoć pramenova u jednoj boji, color melting tehnika bojanja kose poigrava se pramenovima u više boja čime svakoj boji donosi sasvim novu dimenziju.

Color melting će biti savršeni izbor za one koji svojoj kosi žele osvježenje boje uz pomoć nekoliko tek neznatno različitih nijansi, ali i za sve oni koji traže drastičnu transformaciju tamne kose u svijetlu. Istovremeno suptilna, ali i savršena za dramatične promjene, color melting tehnika bojanja kose je trend u nastajanju koji će zasigurno i sasvim zasluženo dobiti titulu novog balayagea kojem će rijetki odoljeti.

Kako odlična tehnika izgleda na kosi pogledajte u nekoliko primjera koje smo za vas izdvojili u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori