Pomlađivanje kože za nestrpljive

Pomlađivanje kože za nestrpljive

clinique

Jeste li znali da paprika babura sadrži najviše vitamina C od svih drugih namirnica i da je vitamin C najsnažniji kad je svjež? Upravo ovaj snažan vitamin iskorišten je za pomlađivanje za nestrpljive, kako bi postigli mlađi izgled kože i osvježili svoju beauty rutinu.

Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin C i Clinique Fresh Pressed™ Daily Booster with Pure Vitamin C 10%, dva su nova proizvoda iz Cliniquea bazirana upravo na vitaminu C. Poput vašeg jutarnjeg, svježe iscijeđenog soka od naranče ili vitamina koji vam pomaže da ostanete zdravi iznutra, ovaj super snažan sistem dizajniran je kao svakodnevni dodatak u cilju vidljive obnove kože izvana.

clinique3

Clinique Fresh Pressed™ System upreže punu snagu čistog vitamina C u našoj najvećoj koncentraciji za postizanje svježe, ujednačene i zaglađene kože. Specijalno pakiranje proizvoda izolira čisti vitamin C prije same aktivacije, kako bi osiguralo svježinu i punu snagu za pružanje najboljih rezultata u samo 7 dana. Od prvog nanošenja, uočit ćete svježiju i blistaviju kožu. Kontinuiranim korištenjem, koža postaje osjetno čvršća, ujednačenija, zaglađena s vidljivo manjim linijama i borama, te blistavim i mladenačkim sjajem.

Čišćenje: Jutarnji super start za obnovu

Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin C

clinique4

Aktivirajte s vodom ovaj super sitan puder za uzbudljivo iskustvo čišćenja koje otkriva zdraviju, mlađu kožu s dokazanim rezultatima već pri prvoj aplikaciji. Koža se odmah budi i pročišćava, s profinjenom teksturom i svjetlijim izgledom. Neisušujuća, nezatezajuća formula je dovoljno nježna za korištenje svakog jutra te pokreće jutarnji prirodni proces obnavljanje stanica kože. Priprema kožu za daljnju i dubinsku obnovu kože s Boosterom. Prah s vitaminom C je inovativan, jednokratan paket koji štiti snagu formule, dajući najsvježiji i najčišći oblik vitamina C u svakoj dozi.

Boost: Osnažite svoju kremu dva puta na dan

Clinique Fresh Pressed™ Daily Booster with Pure Vitamin C 10%

clinique2

Jedinstveni booster donosi dramatične rezultate u svim znakovima starenja. Aktivira oslobađanje 10% -tnog svježeg vitamina C za regeneraciju i osvježenje. Samo stisnite gumb da oslobodite čisti vitamin C, protresite kako bi se pomiješao sa smirujućom emulzijom i sad ste spremni za obnovu. Kao dnevni dodatak, dodajte 2 kapi u svoj omiljenu Clinique kremu za trenutno posvjetljivanje, a za samo 7 dana ćete vidjeti izvanredno ujednačenu i zaglađenu kožu.

Dostupno u Muller, Douglas i Anabella parfumerijama.

 

Učitati još
Zatvori