Kolekcija koja spaja vježbanje i make up

Kolekcija koja spaja vježbanje i make up

Clinique Fit kolekcija

Vježbati s make upom još uvijek je svojevrsna tabu tema, koja najviše reakcija obično privuče kod protivnika treninga s licem punim šminke, odnosno zagovaratelja čistog i prirodnog lica, barem tih sat vremena dok vježbamo. I doista, pomisao na lice prekriveno podlogom, koje se intenzivno znoji dok mi vježbamo, instantno izaziva pomisao o svim onim prištićima koji bi već sutradan mogli izbiti, ne dopustimo li licu i porama da dišu.

Clinique Fit kolekcija

No, tu su i žene koje se ne osjećaju svoje ako na lice ne nabace makar trunku make upa i upravo njima obraća se nova CliniqueFIT kolekcija make upa i proizvoda za njegu kože. Ona je dizajnirana za aktivan stil života i kako bi žene izgledale dobro štogod radile i u kakvom god pokretu bile. Fokus je na pripremi i zaštiti kože, ali i njenom ‘usavršavanju’ prije i nakon vježbanja.

Clinique Fit3

Kolekcija obuhvaća sljedeće proizvode. CliniqueFIT Workout Makeup SPF 40, koji je lagana podloga s trajanjem do 12 sati i zaštitnim faktorom. 24-Hour maskaru koja produljuje i uvija trepavice, a otporna je na znojenje i vlagu. Post-Workout Neutralizing Face Powder koji neutralizira crvenilo kože nakon vježbanja i ujednačuje ton kože. A Lip + Cheek Flush razvedrava obraze i usne.

Clinique Fit

Proizvodi za njegu uključuju maramice za čišćenje lica i tijela te skidanje prljavštine, znoja i ulja. Zatim Post-Workout Mattifying Moisturizer koji hidratizira kožu i regulira lučenje sebuma. I na kraju Face + Body Hydrating Spray koji brzinski osvježava kožu kada ste u pokretu. Kolekcija je ovih dana stigla u prodaju u SAD-u, a preostaje vidjeti kada će doći i na ove prostore. U međuvremenu, više o njoj doznajte ovdje.

Učitati još
Zatvori