Topla smeđa boja za kosu koja pristaje baš svima

Topla smeđa boja za kosu koja
pristaje baš svima

Kraj hladnije sezone označit će i početak nove sezone koji u modnom i beauty svijetu donosi brojne novitete. Na policama dućana već su se istaknuli novi proizvodi, a sve više priča se i o novim trendovima koji će obilježiti sezonu ispred nas. Ipak nekoliko odličnih trendova u koje smo se zaljubili ove sezone još uvijek će plijeniti pažnju. Jedan od trendova od kojih se nećemo odvajati u novoj sezoni, pronašli smo među trendovima u bojama za kosu.

Inspirirane jesenskim tonovima, trendi boje za kosu donijele su raskošnu paletu. Od nježnih tonova vanilije do duboke nijanse tamnosmeđe boje s crvenkastim čokoladnim odsjajem, aktualni trendovi u bojama za kosu donijeli su savršeno osvježenje za svaku boju kose. Među najpopularnijim nijansama, cimet boja za kosu istaknula se kao predivno osvježenje koje će pristajati baš svima.

NEODOLJIVA CIMET BOJA ZA KOSU

Cimet boja za kosu

Emma Stone

Između smeđe i crvene boje za kosu smjestila se topla cimet nijansa koja će odlično pristajati baš svima. Svjetliji cimet tonovi poput onih kojima se često vraća glumica Emma Stone bit će odličan izbor za one čija je kosa i prirodno svjetlije boje. Raskošan narančasti odsjaj cimet boje bit će jednako efektan odabir i za sve one čije je kosa svjetlosmeđe ili srednje smeđe boje.

U čemu se krije tajna kose boje cimeta?

Cimet nijansa donosi narančasti podton koji donosi topli odsjaj i oživljava svaku kosu. Iako će donijeti efektnu promjenu izgleda, cimet nijansa istovremeno zadržava prirodan ton vaše boje kose i pretvara ga u njegu bolju, topliju verziju. Ako ste u potrazi za savršenom istovremeno suptilnom i efektnom promjenom boje kose, nijansa cimet je savršeni izbor.

Od suptilnog balayaga s pramenovima u boji cimeta do looka s naglašenijim narančastim podtonom i odsjajem, nekoliko odličnih primjera koje ćete poželjeti odnijeti frizeru za vas smo izdvojili u nastavku.

always a good day when @anhcotran & i get to play. he gets me. ✂️? @ramireztransalon

Objavu dijeli Abigail Spencer (@abigailspencer)

Učitati još
Zatvori