Upoznajte najnoviji trend u bojanju kose

Upoznajte najnoviji trend u
bojanju kose

Čini se kako trendovi u bojanju kose niču svakim danom. Bojanje kose s efektom filtera, palm painting i bronzing, samo su neke od tehnika o kojima smo vam pisali u posljednje vrijeme. Populariziraju ih razni frizerski saloni po svijetu, a možda najbolje trendove u bojama za kosu donose frizeri iz Los Angelesa, koji prvi izlaze sa zanimljivim novostima.

Sada je Ryan Weeden, vlasnik kalifornijskog salona Spruce i međunarodni edukator, osmislio Cider + Spice boju i tehniku bojanja, koja je inspirirana, naravno, tehnikom u kojoj je stručnjak, a to je balayage. Upravo u njegov salon dolaze žene sa svih strana Amerike, kako bi se prepustile u ruke Spruce stručnjaka i dobile balayage i suncem okupan izgled pramenova kakav se često viđa po Instagramu.

Cider + Spice boja

Cider + Spice, topli je balayage i svilenkasta kombinacija boje cimeta, bakra i plavih pramenova, a Ryan ju je postigao tako da je bojao velike dijelove kose toplijim tonovima, da bi onda među njih dodao pepeljasto plave akcente. Rezultat je divna prelijevajuća boja koja asocira na cider od jabuke, a još više trendova u bojanju kose pronaći možete na Instagram profilu slavnog stilista.

 

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori