Sve o potencijalno najboljem tekućem puderu 2016. godine

tekuci puder2

Poznata make up artistica Charlotte Tilbury nedavno je svojoj kozmetičkoj liniji pridodala novi revolucionarni proizvod, predstavivši tekući puder za koji su istaknute beauty urednice ustvrdile da je najbolje što se moglo dogoditi ženskoj kozmetičkoj torbici u 2016. Čudo u bočici, kako joj tepaju, već je usvojeni nadimak podloge na kojoj je Tilbury radila čak pet godina, razvijajući proizvod koji je jednom riječju – savršen.

S obzirom na recenzije zadovoljnih korisnica, Magic Foundation doista bi mogao postati najbolja podloga aktualne godine. Zasad o njoj znamo da dolazi u širokoj paleti od čak 12 nijansi za svaki ton kože, od sive i umorne kože stvara efekt sretne, zdrave i besprijekorne kože, prekriva apsolutno sve njene nedostatke, na licu ne djeluje poput maske i traje cijeli dan.

tekuci puder

Tilbury je razvila hiper-inteligentnu formulu s ekstraktima gljive koji instantno sužavaju pore te hidratiziraju i učvršćuju kožu, hijaluronskom kiselinom koja iznutra zaglađuje bore i daje koži mladenački look, poznatim antioksidansom vitaminom C koji štiti kožu od slobodnih radikala i ima neosporan anti-age učinak, te zaštitnim faktorom SPF 15.

Kroz tjedne korištenja, ovaj puder sužava pore i reducira sjaj na koži, smanjuje proizvodnju sebuma, prekriva svaku depigmentaciju ili nesavršenost bez osjećaja težine na licu, reducira proizvodnju melanocita, zaglađuje bore i reducira pojavu staračkih pjega. Drugim riječima, Magic Foundation nije namijenjen samo normalnoj koži, već i onoj masnoj, problematičnoj, sklonoj aknama, zreloj, umornoj i beživotnoj…

tekuci puder3

Ova podloga dolazi sa svim anti-age i zaštitnim učincima luksuzne njege, pomlađuje kožu iznutra i pruža joj odmoran i osvježen look, zbog čega se cijena od 30 funti čini kao itekako dobra investicija za naredne mjesece. Više o Magic Foundation saznajte na službenoj web stranici.

Foto: Charlotte Tilbury

0