Ruževi za usne inspirirani poznatim ženama

tilbury2

Njen revolucionarni puder već smo vam predstavili, a Charlotte Tilbury paralelno s uspjehom ove podloge nastavlja osvajati beauty publiku svojim novim projektima. Najnovija kolekcija ove slavne britanske make up artistice također će podići mnogo medijske prašine, jer su na njenoj kreaciji sudjelovale najpoznatije žene svijeta.

Riječ je o liniji ruževa za usne ‘Hot Lips’, za koju je svoja imena i svoje omiljene nijanse posudilo ukupno 12 žena, svima nam dobro poznatih iz showbiz krugova. Charlotte Tilbury pritom je ‘posudila’ boje koje njihovim usnama najbolje pristaju i po kojima su najviše poznate te ih pretočila u 12 ruževa za usne s humanitarnom notom.

Heleni Bonham Carter posvećena je duboka boja vina naziva Hel’s Bells, Emily Ratajkowski dobila je vlastitu koraljnu nijansu u stilu 70-ih imena Charlie’s Angels, a za Cindy Crawford i sve žene koje žele skinuti njen look kreirana je nijansa tipična za 90-e na granici smeđe i sive boje. Svoje ruževe dobit će i Sienna Miller, Kate Bosowrth, Poppy Delevingne, Victoria Beckham, Miranda Kerr, Liv Tyler i mnoge druge.

tilbury4

Cijeli projekt slavne vizažistice, kojoj je svakodnevica ispunjena radom sa svjetskim zvijezdama, ima i dobrotvoran karakter, a suradnja je ostvarena s dobrotvornom udrugom Women For Women International, koja od 1993. pomaže stotinama tisuća marginaliziranih žena u ratom pogođenim zemljama. U 90-ima je organizacija pomagala u Bosni, a trenutno su aktivni u Iraku i regiji.

tilbury3

Od svake prodaje ovih ruževa, jedna funta bit će donirana organizaciji, a paralelno s kolekcijom, koja će 4. srpnja biti dostupna za kupnju u svijetu, na društvenim će mrežama biti lansirana #lipstickconfidence kampanja.

Foto: Charlotte Tilbury, Instagram

0