Tekući ruževi inspirirani divama starog Hollywooda

Tekući ruževi inspirirani
divama starog Hollywooda

Breakfast at Tiffany's

Breakfast at Tiffany’s

Glumice iz doba starog Hollywooda su vječna inspiracija mnogima ženama. Osim svojim talentom, na velikom filmskom platnu one su se isticale i besprijekornim stilom. Od raskošnih haljina do elegantnih modnih dodataka, filmske dive stvorile su klasike koje i danas volimo gledati i nositi. Unutar njihovog glamuroznog looka ruž za usne isticao se kao omiljeni make up proizvod kojim su naglašavale svoju osobnost i transformirale svoj look. Charlotte Tilbury, žena iza make up lookova brojnih filmskih diva današnjice, stvorila je savršenu kolekciju ruževa inspiriranih filmskim divama.

Od nježne nude nijanse s koraljnim podtonovima kakvu je u filmu Breakfast at Tiffany’s nosila Audrey Hepburn do klasične crvene koja je postala jedan od zaštitnih znakova Marilyn Monroe, Charlotte Tilbury je za svoj make up brend, prepoznatljiv po kvalitetnim proizvodima koje žene obožavaju, kreirala Hollywood Lips kolekciju tekućih ruževa. Deset ruževa koje ćete poželjeti unutar svoje kozmetičke torbice, inspirirani su klasičnim i glamuroznim izgledom filmskih diva starog Hollywooda, a svježinu im donosi nova tekuća formula s omiljenim mat finišom.

Kako bi stvorila izdržljivu mat formulu koja donosi besprijekoran izgled ruža tijekom cijelog dana, Charlotte je Hollywood Lips tekućim ruževima dodala hijaluronsku kiselinu koja hidratizira i stvara ugodan, lagani osjećaj na usnama. Osim predivnih nijansi i odlične formule, nove Charlotte Tilbury tekuće ruževe za usne krase i vrckasta imena poput Show Girl, Screen Siren i Dolly Bird za koja je inspiraciju također pronašla u zlatnom dobu Hollywooda i nekim od najvećih filmskih klasika. U nastavku okrijete cijelu Hollywood Lips kolekciju i nijansu inspiriranu vašom omiljenom filmskom divom dodajte svojoj make up kolekciji.

CHARLOTTE TILBURY HOLLYWOOD LIPS KOLEKCIJA

Hollywood Lips Screen Siren

Hollywood Lips Screen Siren

Hollywood Lips Dangerous Liaison

Hollywood Lips Dangerous Liaison

Hollywood Lips Show Girl

Hollywood Lips Show Girl

Hollywood Lips Dolly Bird

Hollywood Lips Dolly Bird

Hollywood Lips Pin Up Pink

Hollywood Lips Pin Up Pink

Hollywood Lips Too Bad I'm Bad

Hollywood Lips Too Bad I’m Bad

Hollywood Lips Rising Star

Hollywood Lips Rising Star

Hollywood Lips Platinum Blonde

Hollywood Lips Platinum Blonde

Hollywood Lips Best Actress

Hollywood Lips Best Actress

Hollywood Lips Charlotte Darling

Hollywood Lips Charlotte Darling

Foto: Instagram, Charlotte Tilbury, Screenshot

Učitati još
Zatvori