Hollywood Flawless Filter je proizvod o kojem svi trenutno bruje

Hollywood Flawless Filter je proizvod o
kojem svi trenutno bruje

Tajna laskavog holivudskog sjaja napokon je otkrivena, a otkrila ju je slavna svjetska vizažistica Charlotte Tilbury, koja se u ožujku sprema izaći na tržište s novim proizvodom, opisujući ga kao ništa što smo vidjeli dosad.

Charlotte je istinska veteranka u modnoj, beauty i showbiz industriji i kroz njene ruke prošla je velika većina ženskih celebrityja u potrazi za besprijekornim make upom za najsvečanije prigode poput dodjela filmskih i glazbenih nagrada. Danas Charlotte u svoje stalne klijentice ubraja Mirandu Kerr, Penelope Cruz i Nicole Kidman, a veliko iskustvo sa zvijezdama pomoglo joj je da razvije kvalitetne i efektivne make up proizvode sa svojim potpisom, s kojima bi i druge žene mogle izgledati kao holivudske zvijezde. Beauty linija Charlotte Tilbury danas je bez sumnje pravo malo kozmetičko carstvo koje slavnoj make up artistici donosi milijune, a ona nastavlja oduševljavati proizvodima koji su sami epitom holivudskog beauty glamura.

Hollywood Flawless Filter

Hollywood Flawless Filter

Hollywood Flawless Filter

Njena novost koju vam spominjemo je Hollywood Flawless Filter, proizvod o kojem svi trenutno bruje, a još nije ni došao u prodaju. Razlog je svakako činjenica da nije nimalo tipičan niti ga je moguće svrstati u određenu, a postojeću kategoriju make upa poput podloge ili highlightera.

Hollywood Flawless Filter, Charlotte je očekivano isprobala na zvijezdama, šminkajući ih prekjučer za Golden Globes i tako prvi put otkrila svoj tajni eliksir koji slavnim glumicama već godinama daje onaj mladenački i radijantni sjaj na licu. Zanimljivo je da Hollywood Flawless Filter briše granice između tekućeg pudera, highlightera i primera, te se svrstava u jednu sasvim novu kategoriju make upa – onu filtera.

Što to točno znači za naše lice? Ovaj filter donosi čak četiri napredne tehnologije u jednom proizvodu, koje zajedno rade kako bi izblurale pore i zagladile ten, stvorile meki fokus na licu, kreirale iluziju besprijekornog make upa koji istovremeno ne djeluje kao maska, iluminirale i stavile eteričan, holivudski sjaj na ciljane točke lica, poput jagodica obraza… Naposljetku, kako bi skinule čak i nekoliko godina sa svakog ženskog lica. Proizvod u prodaju dolazi ovog ožujka, a Charlotte Tilbury ponudit će ga u 7 nijansi. Novosti o njemu pratite na web stranici make up artistice.

 

Foto: Charlotte Tilbury, Instagram

Učitati još
Zatvori