Maska budućnosti za njegu kože lica

Maska budućnosti za njegu kože lica

ctilbury

Pratiti silne inovacije koje se događaju u kozmetičkoj industriji, nije nimalo lak zadatak. No, u moru raznoraznih proizvoda koji preplavljuju tržište ponekad se istaknu oni koji svojom pričom privuku dovoljno pozornosti da budu i zapamćeni. Jedan od njih stiže nam ove sezone iz radionice slavne make up artistkinje Charlotte Tilbury, a riječ je o Instant Magic Facial maski, koja se svrstava u kategoriju popularnih ‘sheet’ maski.

ctilburymakeup

No, ono što ju razlikuje od uobičajenih ‘sheet’ maski, natopljenih aktivnim sastojcima, jest to da je u potpunosti suha. Maska budućnosti, kako joj već tepaju, bez obzira na to prepuna je hranjivih i njegujućih sastojaka, koji odrađuju svoj posao u samo 15 minuta i nakon toga dobivate kožu spremnu za izlazak na crveni tepih. Provedene kliničke studije pokazale su kako ova maska instantno pomaže u redukciji finih linija i bora, zaglađuje kožu, posvjetljuje ju i podiže, te hidratizira ondje gdje joj je to potrebno. Drugim riječima, zadovoljava baš sve potrebe vaše kože.

jakmatova

Ova suha tekstilna tkanina obogaćena je vitaminima, biljnim ekstraktima, peptidima, uljima i maslacima, koji se aktiviraju jednom kada masku stavite na lice i laganim masiranjem pokrenete njeno djelovanje. Također, za razliku od drugih ‘sheet’ maski dolazi s otvorom za uši, kako bi sigurno stajala na licu za vrijeme samog tretmana. Jednom kada se aktiviraju, navedeni sastojci putuju direktno u treći sloj epidermisa, a jedinstveno za ovu suhu ‘sheet’ masku također je to da ima ugrađenu 5 Skin Solution IQ tehnologiju, koja se prilagođava potrebama kože i određenim zonama lica daje što im je potrebno, personalizirajući na taj način vašu uobičajenu beauty rutinu.

ctilbury2

Djelovanje samih sastojaka traje do 8 sati, a budući da je sama tkanina suha, ne nakuplja bakterije, pa se maska može koristiti do čak tri puta. Želite li kožu koja će nakon samo 15 minuta izgledati njegovano, blistavo i spremno za kamere, investirajte u masku budućnosti Charlotte Tilbury. Više o njoj doznajte ovdje.

 

Učitati još
Zatvori