Sjajila za usne vraćaju se sa stilom

Sjajila za usne vraćaju se sa stilom

Chanel Rouge Coco Gloss

U moru tekućih, matirajućih ruževa za usne, mnogi će pomisliti kako su sjajila totalno ‘out’, no beauty trendovi sve glasnije nagovještaju povratak sjaja na usne u ovoj godini, s kojim bi sjajila ponovno mogla dobiti svoj trenutak. Nagovješta nam to i nova Chanel kolekcija, Rouge Coco Gloss, koja je upotpunila Chanelovu ponudu make upa za proljeće 2017.

Poput šećera slatka kampanja snimljena je s mladim zaštitnim licem kuće Chanel, glumicom Lily-Rose Depp, koja već ima ambasadorsku ulogu za Chanelov parfem N°5 L’EAU. Svojom mladenačkom svježinom učinila se kao odlično zaštitno lice za kolekciju sjajila koja je vrlo vedra i vibrantna.

Chanel Rouge Coco Gloss 2

Sjajila iz Rouge Coco Gloss kolekcije mogu se pohvaliti svojom neljepljivom, ultra laganom formulom, obogaćenom kokosovim uljem, peptidima i vitaminom E, kao i ekskluzivnim Hydraboost kompleksom, koji usnama osiguravaju sate njege i osjećaja ugode. Usne su s ovim sjajilom vidljivo zaglađene, punije i blistave, a moguće je birati između 24 laskave nijanse, od osvježavajućih pink tonova do zavodljivih crvenih.

Chanel Rouge Coco Gloss 3

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori