Lijep proljetni make up iz Chanela

Lijep proljetni make up iz Chanela

chanel spring 2017

Sredinom siječnja, Chanel je u svoje prodajne kutke diljem svijeta lansirao novu make up kolekciju koja će mnogima uljepšati proljetne dane. Kao i uvijek, razloga za zadovoljstvo bit će zbog nekih sasvim novih proizvoda, ali i onih postojećih, koji dolaze u novom, proljetnom ruhu i komplementarnim bojama.

Chanel make up proljeće 2017. 2

COCO CODES, ime je nove kolekcije koju je za Chanel Makeup kreirala njegova kreativna direktorica Lucia Pica. Nakon velikog uspjeha njene debitantske kolekcije za Chanel u znaku crvene boje, čije je zaštitno lice bila glumica Kristen Stewart, Lucia Pica za proljeće 2017. slavi i reinterpretira pet ikoničnih Chanel boja: crvenu, crnu, zlatnu, bež i bijelu.

 

Inspirirajući se elegantnom i smjelom uporabom boja u dizajnerskom procesu Gabrielle Coco Chanel, Lucia je bojama koje su obilježile njen rad odlučila dati svježinu i novi život. Zvijezda kolekcije je COCO CODES Blush Harmony rumenilo koje objedinjuje četiri boje i dolazi u atraktivnom dizajnu, a pažnja je posvećena i Rouge Allure ruževima (u klasičnom i Velvet izdanju), kao i, naravno, Le Vernis kolekciji i Chanelovim lakovima za nokte.

 

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori