Najpoželjniji jesenski make up proizvodi

makeup

Beauty industrija nikada ne miruje, već sezonama unaprijed priprema kolekcije u kojima će kupci imati priliku uživati kada za to dođe vrijeme. Ova jesen nije bila iznimka, pa su već u kasnim proljetnim i ljetnim danima beauty kuće započele predstavljati svoje make up kolekcije, zadajući smjernice za to kakvi će trendovi prevladavati u svijetu dekorativne kozmetike. Što su za nas pripremile i što se krije u kolekcijama koje su već stigle ili će ovog rujna stići u prodaju, provjerite u nastavku.

Dior

dior

Stvarajući kolekciju za jesen 2016., kreativni direktor Dior Makeupa, Peter Philips, bio je inspiriran arhitekturom Pariza, a naročito Eiffelovog tornja. Tako je nastala kolekcija Skyline, inspirirana tehnikama profesionalnih make up artista, kroz koju se provlače tonovi boje vina, a ona sama donosi nekoliko make up aduta; 5 Couleurs Skyline paletu pet sjenila, Diorskin Nude Air puder u kamenu i Dior Vernis lak za nokte, upravo u nijansi – Skyline.

dior2

dior3

dior5

dior4

Chanel

chanel

Lucia Pica, koja je naslijedila Petera Philipsa u Chanelu, ove je jeseni predstavila svoju prvu make up kolekciju pod okriljem ove modne i beauty kuće. Kristen Stewart njeno je zaštitno lice, a kolekcija nosi ime Le Rouge. Posvećena je, naravno, crvenoj boji koju je i sama Coco Chanel obožavala te, prema njenim riječima, boji života i smrti, ljubavi i žudnje, nevinosti i iskustva. Crvenu ste možda navikli nositi na usnama ili noktima, no ove jeseni sudeći po Chanelu nosit će se i na kapcima, trepavicama, obrazima…

chanel2

chanel4

chanel3

chanel5

YSL

ysl3

Crvena je dominantna boja i u novoj YSL make up kolekciji, Vernis A Levres Vinyl Cream, koja se referira na luksuz i eleganciju. Naglasak je na usnama i na noktima, a u središte pozornosti dolazi Vinyl Cream Lip Stain, tekući ruž koji na usnama ostavlja intenzivan glossy efekt, a dolazi u ukupno 12 nijansi. Cara Delevingne ambasadorica je ove kolekcije i također predstavlja tri nova laka za nokte iz YSL-a, koji će se svojim bojama divno uklopiti u sve jesenske lookove.

ysl6

ysl5

Lancome x Sonia Rykiel

lancome sonia rykiel2

Modna kuća slavne dizajnerice, koja je prekjučer preminula u 87. godini života, ostvarila je suradnju s još jednim francuskim velikanom – beauty kućom Lancome. Ove jeseni publiku će tako uveseljavati njihova zajednička make up kolekcija, nadahnuta pariškom četvrti Saint-Germain i puna simbola koji su obilježili Sonijinu dizajnersku estetiku. To su definitivno boje koje krase unutrašnjost pakiranja, ali i sama pakiranja, nevjerojatno zabavno izvedena s prugicama, srcima i printom oka. Kolekcija između ostalog donosi dvije jake palete, a pojedincima omogućuje eksperimentiranje vlastitim stilom.

lancome sonia lancome sonia rykiel3 lancome sonia rykiel4 lancome sonia rykiel8

Estee Lauder x Victoria Beckham

victoria

O ovoj ste suradnji već mogli mnogo toga pročitati, jer riječ je o prvoj make up kolekciji Victorije Beckham, koju je ostvarila uz podršku kozmetičkog diva Estee Lauder. Mala, ali pomno kurirana kolekcija donosi proizvode uz koje poznata dizajnerica postiže svoj zaštitni beauty look, sa svime što bi vam moglo zatrebati za smokey-eye look, izražajne usne, a tu je i jedna vrlo posebna iluminirajuća krema Morning Aura, koja će učvrstiti kožu i dati joj onaj zdravi sjaj.

victoria beckham3

Foto: Chanel, Dior, Estee Lauder, Lancome, YSL

Komentari