Zašto je plavi serum glavna tema beauty razgovora?

Zašto je plavi serum glavna tema
beauty razgovora?

Chanel Blue Serum

Malo koji beauty proizvod ove je sezone izazvao pozornost kao novi Blue Serum koji dolazi iz laboratorija kuće Chanel. Vodeći se idejom holističke vizije ljepote, Chanel je zbog svog novog proizvoda otputovao u neke od najljepših krajeva svijeta i ondje proveo istraživanje na kojem se temelji cijela priča iza njihova plavog seruma.

Ti krajevi zapravo su znani kao plave zone, odnosno izvanredni ekosustavi u kojima je priroda gotovo netaknuta, a stanovništvo iznimno dugovječno. Kostarika, Sardinija i Grčka, tri su ovakve destinacije na koje se Chanel zaputio, da bi ondje ustanovio kako stanovnici svake od njih dijele slične stilove života i ukupno četiri karakteristike: zdravu i uravnoteženu prehrana, redovitu tjelesnu aktivnost, otpornost na visoko stresne situacije i bliske društvene veze.

Ikaria, Grčka

Ikaria, Grčka

Plave zone, po kojima je i nazvan Chanelov Blue Serum, pokazale su se istinskim izvorom inspiracije, također zbog bogatstva biljaka koje su poznate po svojoj moći i efektivnosti u našem svakodnevnom životu. Chanel se pritom usredotočio na endemske biljke u ovim zonama – zelenu kavu iz Kostarike, maslinu sa Sardinije i trišlju iz Grčke.

Ikaria, Grčka 2

Ikaria, Grčka

Moć prirode povezao je s avangardnim tehnologijama koje tvore čiste i moćne aktivne sastojke, zaslužne za dugovječnost i mladenački izgled kože. Jednom aplikacijom seruma za drugom, koža dokazano djeluje mlađe i mlađe, glađa je i čvršća, a ten je ujednačen.

Nicoya, Kostarika

Nicoya, Kostarika

Chanel ističe kako poanta njegova novog proizvoda nije borba protiv starenja, već prihvaćanje novog pristupa zadržavanju mladenačkog izgleda. Blue Serum, serum je koji uljepšava svakodnevnu beauty rutinu i savršeno je kompatibilan s bilo kojom linijom za njegu kože, koju uobičajeno koristite. Više o njemu doznajte ovdje.

Nicoya, Kostarika 2

Nicoya, Kostarika

Sardinija, Italija 2

Sardinija, Italija

Sardinija, Italija

Sardinija, Italija

Chanel Blue Serum 2

Chanel Blue Serum

Učitati još
Zatvori