Chanel au Ritz – beauty oaza koja se ne propušta

Chanel au Ritz – beauty oaza
koja se ne propušta

Chanel au Ritz

Da modna i beauty kuća Chanel i pariški hotel Ritz već dugi niz godina imaju mnogo toga zajedničkog, dobro je poznata stvar. U kultnom Ritzu smješten je Coco Suite, apartman legendarne modne dizajnerice Gabrielle Coco Chanel, koji i dalje snažno odiše njenim duhom i pravi je doživljaj za vidjeti. No, kako je uopće nastao slavni Coco Suite? Gabrielle je jednog dana krenula iz sjedišta modne kuće Chanel na rue Cambon prema hotelu Ritz, odlučna u namjeri da ondje prenoći. Naposljetku, ostala je u Ritzu čak 34 godine, a cijeli apartman sama je dekorirala, pa i današnji dizajn reflektira njenu ljubav prema azijskom laku, raskošnim zrcalima i svijetlom namještaju s crno-bijelim akcentima. Pariški Ritz postao je njen dom u svakom smislu.

Chanel au Ritz 2

Chanel au Ritz

Upravo zbog toga, bilo je logično da današnja kuća Chanel svoju beauty oazu podigne upravo u Ritzu, hotelu poznatom po luksuzu, vrhunskoj, a opet tako diskretnoj usluzi i velikoj pažnji koja se posvećuje svakom gostu. Chanelovu viziju ljepote u pariškom Ritzu imali smo priliku doživjeti i sami, u sklopu našeg nedavnog posjeta Parizu.

Chanel au Ritz 3

U Ritz hotelu, Chanel svakoj klijentici pristupa individualno, pružajući joj tretman s kojim će naposljetku postići onaj sjaj iznutra o kojem svi pričaju i osim zdravog sjaja u njoj probuditi i veliku dozu samopouzdanja. Umijeće njege kože u Chanelovom se slučaju očituje tretmanima u njihovom najčišćem obliku te inovativnim tehnikama koje su pomno dizajnirane i konstantno dokazivane.

Chanel au Ritz 4

Jedinstveni beauty tretmani

Chanel u Ritzu pruža mnogo više od tradicionalnog tretmana kože lica, a cilj je istim postići ravnotežu tijela i duha. Svaki od ovih tretmana je jedno iskustvo koje će vas nakratko zaustaviti u vremenu, potpuno relaksirati i energetski obnoviti. A, na kraju krajeva, tu je i zadovoljstvo koje ćete osjećati zbog odličnog izgleda svoje kože.

Uspjeh tretmana, naravno, ovisi o osobi koja ga izvodi. Chanelovi stručnjaci uzimaju dovoljno vremena kako bi se educirali i razumijeli što svakoj osobi treba i što ona želi. Razgovor s klijenticom uoči tretmana im omogućuje da osmisle personaliziranu beauty proceduru u kojoj će dokazana biti sva Chanelova ekspertiza.

Chanel au Ritz 5

Svakako vrijedi spomenuti Le Massage de Chanel, tretman koji reinterpretira najefektivnije zapadnjačke i istočnjačke tehnike i kombinira ih po prvi puta u nježnu metodu koja ima izvrstan učinak na fasciju – mrežu gusto protkanih vlakana kolagena koja prekriva našu kožu. Upravo je ova mreža prva na udaru stresa kojem smo svakodnevno izloženi i na ovaj se način potpomaže njena obnova.

Chanel au Ritz 7

Chanel au Ritz 13

Uz Le Massage de Chanel, tu su i Chanel proizvodi za njegu kože, kao i neki ekskluzivni beauty proizvodi, a sve to čini moćno trojstvo Chanel tretmana u pariškom Ritzu. Moramo vam također priznati da će vas u trenutku opustiti i sami ulazak u ovu luksuznu spa zonu, u kojoj svira opuštajuća glazba, do vas dopiru osvježavajući mirisi, svjetlo je vrlo lagano i stvara relaksirajuću atmosferu… Holistički pristup ljepoti koji budi sva osjetila definitivno je zagarantiran.

Chanel au Ritz 8

Chanel au Ritz 9

Chanel au Ritz 10

Chanel au Ritz 11

Chanel au Ritz 14

Chanel au Ritz 15

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori