Frizure s kojima su zvijezde započele 2017.

Frizure s kojima su zvijezde
započele 2017.

Novu godinu započeli smo s jednim veliki ‘hair’ trendom, a bob sa šiškama tako je postao jedna od najpoželjnijih frizura s početka 2017. Ovih ju dana učestalo viđamo po Instagram fotografijama, no blogerice koju ju nose nisu jedine koje profiliraju neke nove trendove u kosi. Za malo inspiracije, uvijek vrijedi zaviriti na profile celebrityja i ondje pronaći ideje za styling kose u novoj godini.

Frizure s kojima su zvijezde započele 2017. možda nisu revolucionarne, no daju nam do znanja koji će stilovi prevladavati na listama želja milijuna žena diljem svijeta. Neke poznate djevojke svoju su kosu odlučile skratiti s prvim danima nove godine i predstaviti se u novom svjetlu, neke od njih su odlučile pustiti kosu i osvježiti ju novom bojom, a neke su nam pokazale glamurozne frizure dostojne crvenog tepiha.

Emily Ratajkowski tako je ošišala svoju dugu smeđu kosu na duljinu loba i za nedavnu dodjelu Golden Globesa stilizirala ga u svima omiljene valove. Sličnim stilom na Instagramu se pohvalila i Selena Gomez, za koju je valoviti lob lijepo osvježenje, a kosu je skratila i Hailey Baldwin, čiji je wet look privukao mnogo pogleda na nedavnom eventu.

Olivia Culpo predstavila je zanimljivu varijaciju konjskog repa, s pletenicom bočno upletenom u rep, a Karlie Kloss raspustila je kosu i dodatno ju posvijetlila plavim pramenovima. Emma Stone naša je vječna inspiracija, a upravo je njena frizura s dodjele Golden Globesa odlična ideja za isprobati – ležerna chignon punđica nisko na vratu, koja je dobivena podvijanjem pramenova kose prema unutra.

Emma Stone

Emma Stone

Hailey Baldwin

Hailey Baldwin

Foto: Instagram, Guliver/Getty Images

Učitati još
Zatvori