Tri solidna pudera s kojima nećete probiti budžet

Tri solidna pudera s kojima
nećete probiti budžet

The Ordinary2

Vjerujemo kako sezona ljetovanja za vas tek počinje i kako ćete vrijeme provedeno tik uz more ili bazen uglavnom provesti u ‘minimalističkom’ izdanju: u kupaćem kostimu, s dobrom knjigom i bez trunke šminke na licu. No, nakon upijanja sunčevih zraka, slijedi nam povratak na gradski asfalt i ulazak u standardnu beauty rutinu. Gledate li već unaprijed i veselite se novostima kojima ćete popuniti kozmetičku torbicu ove jeseni, izdvojili smo tri solidna pudera s kojima nećete probiti budžet, a bit ćete zadovoljni njihovim performansama. Ponekad drogerijske podloge dostojno konkuriraju high end tekućim puderima, a ovo su primjeri.

Catrice 24h Made To Stay tekući puder

 Tekući puder
Vodootporan ten osigurava ovaj tekući puder iz Catricea, koji će se pobrinuti za besprijekorno prekrivanje. Podloga je visokih performansi i obećava 24-satnu postojanost na licu. Vodootporne, lagane teksture, osjeća se predivno ugodna na koži. Formula stvara besprijekoran ten bez ostavljana osjećaja maske na licu.

NYX Total Control Drop Foundation

NYX Total Control Drop Foundation
Na samom kraju 2016., na tržište je stigao novi tekući puder iz drogerijske ponude kojem su svi predvidjeli uspjeh. Prema riječima brenda, samo jedna kapljica ove podloge dijeli vas od savršene kože. Kapaljka pomaže dozirati količinu pudera koju želite nanijeti na lice, a želite li stići do potpunog prekrivanja, jednostavno upotrijebite koju kapljicu pudera više. Za optimalne rezultate, NYX ćeuz tekući puder nudi i Total Control Drop kist, kako bi nanošenje bilo uistinu besprijekorno. Formula ovog pudera je izuzetno lagana, svilenkasta i prozračna, krajnji efekt je mat i dostupne su 24 njegove nijanse.

The Ordinary Coverage Foundation

The Ordinary Coverage Foundation
Interes za puderima cool brenda The Ordinary navodno je bio toliki, da je prije nekoliko mjeseci bila formirana i lista čekanja, s čak 25.000 imena koja su čekala da puderi dođu u prodaju sredinom travnja. Za razliku od Serum Foundation, Coverage Foundation iz The Ordinaryja sadrži više pigmenata i osigurava jače prekrivanje – vrlinu kojoj se ponovno okrećemo s dolaskom hladnijih dana. Osim što licu daje solidno prekrivanje, ova kremasta podloga ostavlja i prirodan izgled kože. U čak 21 nijansi pronaći će se gotovo svatko, a cijena pudera je 6,90 eura.

Učitati još
Zatvori