Bronzing je jedna od najpopularnijih tehnika bojanja kose

Bronzing je jedna od najpopularnijih
tehnika bojanja kose

Objavu dijeli R O C K Y (@rocky_barnes)

Zavirimo li u žensku kozmetičku torbicu, pogotovo u proljetnim i ljetnim mjesecima, u njoj će se vrlo vjerojatno naći bronzer – make up proizvod koji na našem licu stvara prirodno preplanuli dojam, a ten uz njega odmah djeluje zdravije i vedrije. Ovaj laskavi make up adut inspirirao je i jednu tehniku bojanja kose, koja nije toliko nova, koliko je omiljena među zvijezdama showbiza i poznatim trendsetericama. Bronzing je njeno ime, a direktno je povezana sa stvaranjem takozvane bronde boje, naoko jednako plave, koliko i smeđe.

Bronzing bojanje kose

Olivia Palermo

Olivia Palermo

Ovu tehniku isprobale su, između ostalih, i Olivia Palermo, Rosie Huntington-Whiteley i Chrissy Teigen, mijenjajući svoju staru boju kose za novi, no ne i predrastičan trend. Upravo u tome je ljepota bronde tonova u kosi; s njima ćete osvježiti svoj izgled, a istovremeno nećete napraviti dramatičnu promjenu koja bi drugima mogla izgledati neobično. Ako ste brineta, bronzing tehnikom kosi će se dodati plavi tonovi, i to pogotovo oko lica, koji će vizualno postići da vaš blijedi jesenski ten ne bude toliko upadljiv. S druge strane, ako ste plavuša, tamniji tonovi vašoj će kosi dati dubinu i učiniti vaš izgled mnogo toplijim u ovo doba godine.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Stručnjakinje za bojanje kose ističu kako je bronde odličan izbor za brinete koje žele preći u svjetlije tonove, kao i za plavuše koje će sa smeđim tonovima ublažiti dojam pretjerano plave kose. Frizerski stilist i kolorist pomoći će vam pronaći savršenu nijansu, koja će najbolje odgovarati vašem tonu kože i boji koja je prirodna baza vaše kose. Jednom kada isprobate bronde, nastavit ćete nositi ovaj stil, jer djeluje prirodno i vrlo je jednostavan za održavanje. Ili bolje rečeno, zahtijeva minimalno održavanje.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley

Foto: Instagram, Guliver/Getty Images, Splash News

Učitati još
Zatvori