Nedavno je otvoren jedan poseban beauty salon u srcu Zagreba

Nedavno je otvoren jedan poseban
beauty salon u srcu Zagreba

Brilliantina beauty salon

Brilliantina beauty salon

Relativno nedavno, u samom centru Zagreba na adresi Jurišićeva 21, otvorena je nova beauty oaza s naglaskom na njegu i styling kose, čije ime je Brilliantina. Brilliantina je projekt vlasnice Martine Topčić, koja je dulje vrijeme sanjala o salonu kao luksuznom prostoru, u kojem će raditi kvalitetni i educirani djelatnici i pritom koristiti samo vrhunske preparate. Ono što Brilliantinu definitivno izdvaja iz mase drugih salona, je mogućnost da na sat, dva ili više, ovisno o tome koliko traje vaš tretman, doslovno pobjegnete od gradske vreve i užurbanog ritma te doista uživate u vremenu za sebe.

Martina Topčić, vlasnica Brilliantina beauty salona

Martina Topčić, vlasnica Brilliantina beauty salona

Brilliantina beauty salon

Kao prava mala oaza mira, Brilliantina pristupa individualno svakoj klijentici ili klijentu. Za početak, stručno osoblje saslušat će sve vaše želje i po dolasku u salon napraviti vam besplatnu dijagnozu kose i vlasišta uz pomoć indikatora i mikrokamere, a zatim zbilja kreće opuštanje, jer posebnost Brilliantine je samo pranje kose, popraćeno aroma masažom koja će vas nakratko isključiti iz vanjskog svijeta i omogućiti vam potpunu relaksaciju.

Briliantina salon7

Kako bi klijenti doista dobili najbolje od svega te prvoklasnu uslugu, u salonu se koriste vrhunski La Biosthetique proizvodi koji imaju rješenje za sve vaše probleme vezane uz kosu i vlasište. No, tu još uvijek nije kraj uslugama koje ovaj zanimljivi salon omogućuje svojim klijentima. Uz frizerske tretmane za žene i muškarce, u Brilliantini je moguće napraviti i ekstenzije trepavica, trajni lak s proizvodima vrhunskih nail brendova i make up za sve prigode.

Sve informacije o Brilliantina beauty salonu i novosti koje donosi saznajte na njegovoj Facebook stranici.

Briliantina salon4

Briliantina salon5

Brilliantina tim

Brilliantina tim

Foto: Brilliantina

Učitati još
Zatvori