Najveći trendovi u bojanju kose ove jeseni i zime

Najveći trendovi u bojanju kose
ove jeseni i zime

Početak jeseni i nove sezone u nama je probudio želju za promjenom looka. Uz nekoliko novih komada unutar naših ormara i povratak ruža u raskošnim nijansama bobičastog voća, kao najefektnija promjena za novu sezonu koja donosi instantno osvježenje još jednom se istaknula promjena frizure. Osim osvježenja koje možete pronaći promjeni dužine, dramatičnom ravnom rezu, slojevima koji unose volumen ili šarmantnim curtain šiškama, jednako efektan trik na vašoj će kosi stvoriti i nova boja.

Nakon razigranog proljeća i ljeta koji su istaknuli nježne pastelne tonove narančaste i ružičaste boje, zlatne nijanse plave i tamnu kosu prošaranu svjetlijim pramenovima, jesen nas vraća toplim nijansama inspiriranim jesenskom paletom.

BOJE ZA KOSU KOJE STVARAJU JESENSKI TRENDOVI

Jesenski trendovi u bojanju kose istaknuli su nekoliko trendi nijansi među kojima ćete zasigurno pronaći savršeno osvježenje za novu sezonu. Uz nove i inovativne tehnike bojanja za kosu svaku od trendi nijansi lako ćete ostvariti na svojoj kosi nebitno koje je boje vaša kosa. U plavu kosu jesen će unijeti dva potpuno različita, ali jednako privlačna trenda. Dok će tople nijanse plave boje s zlatnim odsjajem stvarati najkremastije nijanse, hladni tonovi plave boje za kosu unijet će hladnoću jesenskih i zimskih dana u trendu inspiriranom tonovima vanilije.

Ako je vaša kosa prirodno smeđe boje, a vaš omiljeni izbor popularni bronde koji tamnu podlogu spaja s prošaranim, tankim svijetlim pramenovima, jesenski i zimski trendovi ove godine donose njegovo novo, hladnije izdanje. Novi bronde look je prošaran hladnim tamnim i platinastim pramenovima koje stvaraju cool izgled jednako na tamnoj i svijetloj kosi.

Balayage tehnika bit će još uvijek jedna od najpopularnijih tehnika, a osvježenje u balayage pramenove unijet će topli jesenski tonovi s zlatnim, narančastim i crvenim odsjajem. Za dramatičniji kontrast između tamne podloge i svjetlijih pramenove od onog koji donosi popularni fallayage isprobajte HD pramenove, novu tehniku bojanja koja je već osvojila modni svijet i istaknula se kao jedan od beauty trendova sezone.

Kako izgledaju jesenski i zimski trendovi u bojanju kose? Nekoliko odličnih primjera za vas smo pronašli na Instagram profilima nekih od najpoznatijih frizera na svijetu čijim spretnim rukama svoju kosu prepuštaju neke od najpoznatijih it djevojaka poput Lucy Hale, Lauren Conrad, Aimee Song i Jenne Dewan Tatum.

NJEŽNE NIJANSE VANILIJE

FALLAYAGE

NAJKREMASTIJA NIJANSA ZLATNE BOJE

HD PRAMENOVI

HLADNA BRONDE NIJANSA

BOJA CIMETA

Učitati još
Zatvori