Make up stvoren za tople i sunčane dane

Make up stvoren za tople i sunčane dane

Bobbi

Na hrvatsko tržište stiže nova Bobbi Brown limitirana ljetna kolekcija pod nazivom Follow the Sun. Kolekcija je inspirirana trima destinacijama gdje traje vječno ljeto: Antigua, Maui i Santa Barbara. Proizvodi iz kolekcije idealni su za kreiranje osunčanog i blistavog izgleda kože lica, a naglasak je na kapcima i „glossy look-u“ koji se postiže s limitiranim Eye Gloss tekućim sjenilima.

Kolekcija sadrži:

  • Eye Gloss tekuće sjenilo za kapke u 3 nijanse (255kn)
  • Illuminating Bronzing Powder u 3 nijanse (334kn)

FollowTheSun_family_solos_SS17_CMYK.tif

Eye Gloss tekuće sjenilo predstavlja novu, neljepljivu formulu koja jednostavno klizi po kapcima i daje vrlo blistav finiš visokog sjaja. Dostupne su nijanse Island Pink, Beach Nude i Nude. Svježe su i prozračne te se mogu nositi od jutra do večeri.

Illuminating Bronzing Powder koristi se na točkama koje sunce prirodno dodiruje: jagodicama obraza, čelu, nosu i bradi, a za kraj i na vratu. Tri dostupne nijanse su Antigua, Maui i Santa Barbara. Svima im je zajedničko da reflektiraju svjetlost i licu daju zdravi sjaj.

Kolekcija je dostupna na Bobbi Brown prodajnim mjestima (Douglas Arena i Trg u Zagrebu i parfumerija Anabella u Splitu).

IlluminatingBronzerPowder_Open_SS17_RGB_00141.tif

Foto: Bobbi Brown

Učitati još
Zatvori