Blagodati i učinci Mg Mivela Magnezija

Proteklog vikenda, Grand Hotel 4 opatijska cvijeta bio je u znaku magnezija i zdravih životnih navika. Naime u ovom lijepom opatijskom zdanju održane su zanimljive i edukativne radionice, u kojima je naglasak bio stavljen na Mg Mivelu i njen utjecaj na čovjekov organizam. Predstavnici medija imali su tako priliku saznati zašto je važna Mg Mivela prirodna mineralna voda, u čijem nježnom i osvježavajućem okusu mogu uživati svi bez obzira na dob ili spol, te zašto za Mg Mivelu kažu da je ‘voda, Vašeg srca’.

Mg mivela

 

O važnosti magnezija i činjenici da magnezij sudjeluje u više od 350 reakcija u tijelu na svojim radionicama govorili su nutricionistice Mašenjka Katić i Darija Vranešić Bender te pilates stručnjakinja Asja Petersen. S druge strane o važnosti naših misli i njihovog utjecaja na zdravlje govorila je Ornela Šare licencirana trenerica Louise Hay metode. Mg Mivela i podatak da je bogata magnezijem koji sudjeluje u staničnim reakcijama pri kojima se stvara energija, potvrdili su tezu da se nedovoljnim unosom magnezija, ali i nedovoljnom konzumacijom Mg Mivele, stvara umor i da je iscrpljenost često posljedica nedovoljnog unosa magnezija u dnevnoj prehrani. Severina je jedna od poznatih Hrvatica koje su prepoznale blagodati Mivele.

Radionica_Ornela Sare

Na edukativnim radionicama objašnjeno je tako, zašto je preporučeni dnevni unos magnezija za odraslu osobu 375 mg, ali i da 1 litra Mg Mivele sadrži čak 343 mg ovog esencijalnog minerala. Mnoge je razveselila informacija da magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, ali i iznenadila činjenica da magnezij doprinosi normalnom radu živčanog sustava te normalnim psihološkim funkcijama, poput koncentracije, učenja, pamćenja i rasuđivanja.

Nakon Opatije Mg Mivela sigurno će postati nezaobilazno piće svih onih koji su upoznali blagotvorne učinke ove mineralne vode bogate magnezijem koja dolazi u dvije verzije gazacije – normalnoj i blago gaziranoj.

0