10 ideja za najljepšu blagdansku manikuru

10 ideja za najljepšu blagdansku manikuru

Poput odličnog modnog dodatka, manikura je detalj koji donosi onaj poseban pečat svakoj kombinaciji. Iako na prvu nerijetko neprimjetna, savršena manikura može istaknuti najbolji dio cjelokupnog looka ili donijeti dašak svježine unutar monokromnih kombinacija i neutralne palete. Nova sezona je u beauty svijet unijela neke nove trendove i drastično promijenila paletu boja. U zimskim trendovima u manikuri istaknule su se klasične boje, omiljeni zagasiti tonovi, sjajni akcenti, ali i neke nove nijanse koje će stvoriti savršenu manikuru inspiriranu raskošnom blagdanskom sezonom.

MANIKURA ZA BLAGDANSKU SEZONU

Nakon tamnih boja s toplim podtonovima koje je donijela jesen, zima nas vraća omiljenim klasicima poput jarko crvenog laka za nokte, zagasitoj, hladnoj paleti i upečatljivom sjaju glittera. Uz omiljene klasike zimske manikure kojima se uvije iznova vraćama, zima je ove godine istaknula i nekoliko trendi detalja koji stvaraju jednostavne, ali upečatljive manikure.

Uz nijanse crvene boje, zima je ove godine istaknula nude tonove kao njezinu nježniju i suptilniju alternativu i smaragdno zelenu kao tamnu nijansu s kojim ćemo mijenjati omiljeni crveni klasik. Sjaj glittera nije preskočio ni ovu sezonu. I dok će neki još uvijek posegnuti za statement manikurom koja svaki nokat prekriva sitnim i sjajnim glitter česticama, drugi će u tankom obrubu, efektnoj liniji ili jednom istaknutom noktu otkriti decentnije izdanje glitter manikure. Osim sjajnih glitter čestica, trendi blagdanske manikure ove će sezone ukrasiti zvijezde i brojni drugi statement detalji koji će vaše nokte pretvoriti u vaš najbolji beauty detalj.

U nastavku donosimo deset ideja inspiranih novim beauty trendovima koje stvaraju savršenu blagdansku manikuru.

 GLITTER MANIKURA ZA MINIMALISTICE

ZVIJEZDE I TOČKE KAO TRENDI DETALJI

ELEGANCIJA SEDEFASTOG SJAJA

KLASIKE SEZONE: CRVENI LAK ZA NOKTE

Objavu dijeli OPI (@opi_products)

NAJNJEŽNIJA BLAGDANSKA MANIKURA

STATEMENT DETALJI

TREND INSPIRIRAN SVEMIROM

U ZIMSKOJ IT BOJI

FRANCUSKA MANIKURA S MODERIM POMAKOM

JEDNOSTAVNA MANIKURA S ISTAKNUTIM NOKTOM

Učitati još
Zatvori