Još jedna zanimljiva linija s Birkenstock potpisom

Još jedna zanimljiva linija s
Birkenstock potpisom

2017_03_10_23234_1489128079._large

Je li moguće filozofiju najudobnije i najpoznatije natikače na svijetu Birkenstock prenijeti na svijet kozmetike, pitanje je koje su si postavljali Birkenstockovi stručnjaci kada se pojavila ideja stvaranja beauty linije s potpisom ovog poznatog njemačkog brenda.

I čini se kako su uspjeli, jer nedavno je rođena Birkenstock Natural Care kozmetička linija, koja u svom srcu, baš kao i originalna Birkenstock natikača ima pluto – za izradu gazišta natikače već više od 240 godina koristi se hrast plutnjak, dok se u ovoj beauty liniji koristi ekstrakt ove biljke za kozmetički efekt liftinga.

Natural-Ageless_Bodylotion

Prije svega, naglasak je na prirodnoj i zdravoj, visoko kvalitetnoj i ekološki osviještenoj kozmetici, koju Birkenstock suprotstavlja većini lako dostupne kozmetike, s često iritirajućim i štetnim sastojcima. Ovdje se pomno biraju i slažu jedinstvene kombinacije aktivnih sastojaka s dokazanim učincima, koje čine inovativnu i certificiranu za osviješteniju beauty rutinu svakog dana.

Naturally-Pure_BBcream

Linija se sastoji od 28 proizvoda, od kojih je svaki proizveden u Njemačkoj, i generalno se može podijeliti u pet kategorija: Naturally Pure, Naturally Ageless, Naturally Fresh, Natural Man i Natural Footcare. U prodaju stiže ove jeseni, a moći će se nabaviti u Birkenstock trgovinama i web shopu.

Učitati još
Zatvori