Najposebniji parfemi koje nećete namirisati na svakom koraku

Najposebniji parfemi koje nećete
namirisati na svakom koraku

Parfemi su jedan od omiljenih beauty proizvoda koji donose onaj savršeni posljednji pečat ugodnog mirisa za kojim ćemo posegnuti prije izlaska iz kuće. S približavanjem blagdanskog razdoblja, parfemi se pretvaraju u savršeni poklon koji će ispod božićne jelke razveseliti baš svakoga. Mnogi će u potrazi za savršenim mirisom za sebe ili svoje najbliže posegnuti za dobro znanim imenima iz mirisnog svijeta parfema.

Ako tražite nešto posebno, parfem čiji miris ne možete namirisati na svakom koraku, otkrivamo vam neodoljivu kolekciju parfema s potpisom Belle Freud.

NAJPOSEBNIJI PARFEMI KOJE MOŽETE POŽELJETI

Britanska dizajnerica i unuka Sigmunda Freuda, Bella Freud je prije nekoliko godina osvojila modni svijet i baš svaku it djevojku predivnim džemperom od kašmira na koji je ispisala Ginsberg is God i Godard is Dog. Nakon što se fini džemper pretvorio u jedan od it komada sezone koji su nosile it djevojke britanske modne scene, reference na pop kulturu 60-ih i 70-ih su se utkale u svaku njezinu kolekciju i postale dio njezine prepoznatljive estetike. Svaki novi džemper je nosio novi natpis, a kao najpopularniji istaknuli su se Je t’aime Jane, 1970 i Ginsberg is God.
Bella Freud parfemi

Nakon džempera, Bella je odlučila dizajnirati i kolekciju parfema. U jednostavnoj i elegantnoj bočici s drvenim poklopcem, Bella je upakirala šest različitih mirisa. Uz signature miris koji nosi njezino ime, Bella je dizajnirala i signature mirisa za tri svoja najpopularnija modela džempera.

Uz njih, u Bella Freud kolekciji parfema nalaze se i parfemi Close to my Heart koji se ističe efektnom crvenom bočicom i parfem psycho analysis kojeg umjesto drvenog poklopca krasi crni raspršivač.

Bella Freud parfemi

Iako svaki parfem iz kolekcije donosi jedinstveni i drugačiji miris, Bella Freud je i u svijetu parfema kreirala svoj prepoznatljivi potpis. Svaki od njezinih parfema može se opisati kao florijentalni, provokativan i egzotičan miris s dozom svježine koja ga ističe kao savršen svakodnevni miris. Od raskošnih nota jantara i patchoulija do delikatnog mirisa ruže koja unosi puderastu svježinu u egzotiku, svaki parfem donosi neodoljivi mirisni koktel.

Ako ste u potrazi za savršenim novim mirisom kojeg nećete dijeliti s svakom drugom osobom na ulici ili zaista poseban božićni poklon, Bella Freud parfeme možete pronaći i naručiti ovdje i ovdje.

Bella Freud parfemi

Bella Freud parfemi

Bella Freud parfemi

Bella Freud parfemi

Foto: Instagram, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori