Beauty vodič: Kako zvijezde nose šiške

Trendovi u stiliziranju kose se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali jedno je sigurno, dobar potez škarama može pomladiti vaše lice ili mu podariti svježinu. Ove sezone poznate ljepotice prigrlile su trendi šiške. Šiške možete nositi na različite načine, po strani ili gusto tako da vam prekrivaju cijelo čelo.

sandra

Sandra Bullock

Sandra Bullock svoju novu frizuru pokazala je na filmskom festivalu u Torontu, i iako je već u 40-ima, ova glumica je dokaz da se uz pravi odabir frizure može izgledati mladenački i šik. Njena kolegica koja uspješno plovi glumačkim vodama je i Dakota Johnson koja je već duže vrijeme vjerna ovom tipu frizure, a sklona je eksperimentiranju sa šiškama, pa ih nosi na više načina.

dakota

Dakota Johnson

Dakota je šiške pretvorila u zaštitni znak. Dvije pjevačice, Taylor Swift i Ciara odlučile su se za šiške kako bi uvele promjenu u svoje dosadašnje styling rituale, a Ciara je osvježila svoju frizuru bojom čokolade i kraćom dužinom.

ciara

Ciara

Scarlett Johansson samouvjereno nosi kratku kosu, a pritom pokazuje ženama kako i na kratkoj kosi izgledaju šiške. Bob varijante sa šiškama su najpopularnije. Želite šiške? Inspirirajte se izgledom ovih dana i odlučite se za ovaj korak.

taylor

Taylor Swift

scarlett

Scarlett Johansson

Foto: Getty

Učitati još
Zatvori