Beauty trikovi zbog kojih ćete izgledati bolje nego se osjećate

Beauty trikovi zbog kojih ćete
izgledati bolje nego se osjećate

Objavu dijeli Glossier (@glossier)

Nekoliko napornih radnih dana ili jedan ludi provod i neprospavana noć bit će dovoljni da nas preplavi osjećaj umora i bezvoljnosti. Taj isti osjećaj osim na našem raspoloženju nerijetko će se reflektirati i na našem izgledu. Izraženi podočnjaci i sivilo na našem licu će izbrisati svježinu i onaj prirodni sjaj. Iako se ponekad najbolje prepustiti osjećaju i odmoriti u udobnosti doma, ponekad će nas obaveze i dogovori izmamiti iz kuća i stanova čak i za tih loših dana. Tada, iako se ne osjećamo najbolje, istovremeno ne želimo da se naše raspoloženje, umor ili mamurluk očito preslikavaju na našem izgledu.

U nastavku otkrivamo nekoliko trikova koji će vam pomoći da izgledate bolje nego se osjećate i vratiti samopouzdanje.

Kako bi prekrili onaj loš dan, bit će vam potrebno tek nekoliko beauty proizvoda koji ne samo da će prekriti loš dan, već će vam pomoći da se zapravo osjećate bolje. Prvi korak je tuširanje ili kupanje koje, čini se, baš sve čine boljim.

Kako bi osjećaj svježine vratili na svoje lice, posegnite za kombinacijom njegujuće maske za područje oko očiju i nježnog ulja. Maske će smanjiti one uvijek nepoželjne podočnjake, dok će nježna masaža uljem nahraniti kožu i potaknuti cirkulaciju. Prirodan sjaj vratit će se na vaše lice, čak i ako se nećete osjećati sjajno.

Nakon njege koja će dubinski nahraniti kožu i na njoj stvoriti onaj prirodan sjaj i svježinu, nježan balzam u ružičastoj boji dodatno će naglasiti svjež izgled i prekriti loše raspoloženje. Osim na usne, malo balzama nanesite i na obraze.

Objavu dijeli GELCREAM (@gelcream)

Prije nego zakoračite u svijet, loše raspoloženje prekrijte s nekoliko kapljica omiljenog parfema. Baš poput mirisne kupke, poznate i ugodne note vašeg omiljenog parfema pomoći će vam da se oduprete lošem raspoloženju.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori